Vica Blochina se mărită?! Blonda a spus totul despre relația cu Pițurcă: Dezvăluiri din interior

Vica Blochina

Fosta amantă a lui Victor Pițurcă s-a decis să rupă tăcerea. Vica Blochina s-a decis să spună totul despre relația cu ex selecționerul României. Sunt dezvăluiri care abia acum au ieșit la iveală.

Au trăit împreună ani de zile, deși Pițurcă era însurat. Din rodul iubirii lor s-a născut un băiat. Imediat după ce a vrut să facă relația publică, Vica Blochina a fost părăsită.

Viață dublă alături de navastă și amantă

Fostul selecționer, Victor Pițurcă, a trăit o viață dublă timp de ani de zile. Deși toată lumea știa că este însurat, acesta avea și o amantă. Este vorba despre Vica Blochina, cea care i-a dăruit și un copil. Imediat după ce aceasta a vrut ca Pițurcă să-și recunoască băiatul, relația dintre cei doi s-a terminat definitiv.

Blonda a trecut prin momente grele, dar acum se pare că a trecut cu bine peste ele. Recunoaște că se simte singură, dar nici nu își dorește o relație. Vica a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Pițurcă, despre micul Edan, dar și despre viață.

Nu se mai gândește la nuntă, dar se bucură de familia pe care o are astăzi. Îl crește pe micul Edan, alături de un căţel şi o pisică. „Au fost câteva momente grele în viaţa mea care m-au marcat. Am aflat despre moartea tatălui meu în timp ce eram la un restaurant în România. M-a sunat mama plângând. Am crezut că s-a prăbuşit cerul, a fost ceva îngrozitor. Acel moment m-a maturizat. A fost dificilă şi perioada în care am fost însărcinată. Era greu pentru că eram singură. În viaţa mea există acum doar copilul meu, căţelul şi o pisică, am familia întreagă. Şi afacerea pe care o cresc. Vreau să ajung departe cu ea’’, a adăugat Blochina pentru OK.

Revista Presei