Victor Ciutacu, obligat să plece de la RTV: „N-am de gând să fac aici reality show cu viața”. Detalii de ultimă oră

ciutacu

Probleme mari la RTV. Vedeta care-i aduce cele mai multe puncte de audiență este obligat să ia o pauză pe o perioadă nedeterminată. Victor Ciutacu a anunțat că a fost diagnosticat cu coronavirus și că se află în izolare. Acesta a transmis că se simte bine și că momentan a experimentat doar un frison, dar că nu are de gând să transmită live pe facebook detalii despre ceea ce i se întâmplă.

„Orice moment vine la un moment dat; nu neapărat cel oportun, dar asta e. Așa că fac aici cuvenitul anunț: deci, da, tocmai am fost testat pozitiv. Nu mă tăvălesc deloc în chinuri, am trecut doar printr-un frison, dacă mă ajută Dumnezeu și organismul, sper să fie doar atât. Mi-am anunțat contacții, sunt izolat la domiciliu, separat la interior prin trasee bine definite de ilustra-mi soție. Care a fost testată negativ.

De unde a luat Victor Ciutacu virusul

După cum am mai anunțat într-o confesiune anterioară, cred în existența virusului ucigaș. Nu mă închin la el, că încă nu mi-a luat și mințile, doar că acum îl și simt aproape de mine; neplăcut și inconfortabil de aproape. Și, înainte să se repeadă propaganda să dea cu ghioaga, am și purtat intens masca, lucru ușor de probat cu mărturii ale colegilor și ale șoferilor de Uber. Dacă mă întrebați pe mine, fără să pot jura, am indicii că l-am luat pe carcalac de la un bun prieten. Doctor, purtător aproape obsedat de mască.

N-am de gând să fac aici reality show cu viața și cu sănătatea noastră, așa că nu vă așteptați la update-uri psihotice. Dacă nu crăp, ne vom revedea la televizor, o perioadă, pe skype. Dacă mă prăbușesc, încerc să-mi scriu în avans un necrolog mișto, că am talent la asta. Dar, dat fiind că nu mi-am încheiat socotelile și nu mi-am achitat toate datoriile, înclin să cred (și sper) că voi duce povestea pe picioare.

N-am sfaturi înțelepte să vă dau. Nu cred că aveți nevoie de mine să vă spălați pe mâini și să purtați (au ba) mască. Dar, în locul strategilor comunicaționali ai puterii politice, m-aș feri să diseminez mesajul „purtați mască, protejați-vă” prin intermediul celor care tocmai anunță că au fost infectați”, a scris Victor Ciutacu pe facebook.

Victor Ciutacu, impresionat de numărul mare de mesaje primite

Câteva ore mai târziu, acesta a revenit cu un nou mesaj, impresionat de numărul mare de telefoane pe care le-a primit. El a povestit că i-a anunțat deja pe toți cei cu care a intrat în contact, că a fost diagnosticat cu COVID-19 și că acum va rămâne izolat pentru a nu transmite virusul.

„Nu-mi place să fiu melodramatic, dar nu mi-a mai sunat atât telefonul de când am plecat de la Antena 3 la România TV. Mulțumesc tuturor celor care s-au gândit la mine pentru uriașa solidaritate, pentru toate ofertele de sprijin și pentru lucrurile concrete care deja s-au întâmplat. Inclusiv celor care, deși și-au furat-o de la mine, au arătat că sunt oameni. Altfel, sunt viu, dau din mânuțe, mișun prin casă și sper să nu dau mizeria mai departe”, a mai scris Ciutacu, tot pe facebook.

Citește și:

Revista Presei