Victor Pițurcă, condamnat la închisoare! Cum a încălcat legea acum. Imaginile spun totul

25 ian. 2020
Victor Pițurcă, condamnat la închisoare! Cum a încălcat legea acum. Imaginile spun totul

Victor Pițurcă a avut parte de un final de an 2019 foarte prost, iar 2020 a rămas la fel. Fostul selecționer a fost dată afară de la echipa primăriei din Craiova după un parcurs dezastruos în campionat, iar acum are parte de un alt necaz. A fost prins exact atunci când a încalcat legea. Imaginile spun totul.

Pițurcă a încălcat legea în trafic

Fostul selecționer al naționalei României a fost surprins când a încălcat legea în trafic. A oprit mașina în mod întâmplător, dar nu a semnalizat intenția sa în niciun fel. Ba mai mult, autoturismul părea ferit de pericole și se afla în stare bună, când a fost surprins cu ajutorul camerei de filmat. Dar asta nu e tot. Pițurcă a încălcat regulile de circulație rutieră prin gestul său și în mod cert nu este singurul șofer care recurge la astfel de manevre.

Pițurcă a trecut pe roșu

Imaginile îl surprind pe Pițurcă atunci când trece pe roșu, după care și-a întors autoturismul pe o trecere de pietoni, din București. Mașina a circulat în acele clipe și pe linie dublă continuă, fiind astfel întoarsă în mod neregulamentar. După aceea, fostul selecționer și-a lăsat autoturismul tras pe dreapta, în apropierea unei bănci, în care a petrecut aproximativ jumătate de oră, conform spynews.ro.

Pițurcă, condamnat de două ori

De altfel, Victor Pițurcă a fost condamnat de două ori. Prima dată, înainte de Revoluție, a fost condamnat la închisoare cu executare pentru jocuri de noroc. A stat peste un an în spatele gratiilor. A doua condamnare a fost doar cu suspendare, în celebrul dosar Valiza de la Cluj, acolo unde a mai fost condamnat și Gigi Becali.

Relația extraconjugală a lui Piți cu Vica Blochina

Fostul selecționer, Victor Pițurcă și Vica Blochina s-au iubit chiar atunci când Piți era însurat. De altfel, cei doi au avut o relație de lungă durată din care a rezultat un băiat pe nume Edan, de care Vica s-a ocupat cu foarte mare grijă. Mai mult, acesta are o relație apropiată cu fiul lui, chiar dacă petrec și foarte mult timp despărțiți. Adesea, Edan îi povestește mamei sale despre momentele petrecute alătri de Victor Pițurcă, după cum a dezvăluit de multe ori și celebra blondă.