Victor Slav a rămas fără serviciu! Decizie cruntă a celor de la Kanal D: Cum s-a repliat vedeta

relatie-victor-slav-326053

Început de an de coșmar pentru fostul băiat de la meteo, Victor Slav. Vedeta a rămas fără serviciu. Este decizia cruntă luată de către șefii de la Kanal D. Acesta nu a stat prea mult pe dinafară. S-a repliat imediat.

Victor Slav a rămas fără serviciu

Unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV a rămas fără serviciu la început de 2020. Victor Slav a devenit șomer de lux după ce șefii de la Kanal D nu l-au mai vrut. Emisiunile în care era implicat acesta nu și-au mai găsit loc în grila de programe în noul an.

Victor Slav nu a stat prea mult degeaba. Prezentatorul s-a reorientat profesional destul de rapid. Împreună cu Cătălin Cazacu, care se află în aceeași situație, Victor Slav a demarat un proiect pentru tinerii însurăței, „Wedding Crashers”. Cei doi prezintă nunți, dar nu numai atât. Se ocupă și de entertainment, asigurându-se că distracția atinge cote înalte la fiecare eveniment, conform cancan.ro.

Cătălin Cazacu a și-a ales și meseria de barman. În urmă cu câteva săptămâni, prezentatorul TV a fost surprins în timp ce la bar. Totul s-a petrecut într-un cunoscut local din Capitală, unde Cătălin Cazacu s-a pus serios pe treabă. Cătălin Cazacu a preparat mai multe shot-uri și a servit petrecăreții.

Victor Slav are o fetiță

Victor Slav nu putea sta prea mult pe dinafară. Are o fetiță pe care trebuie să o întrețină, ca urmare a relației cu Bianca Drăgușanu. Slav s-a făcut remarcat în lumea televiziunii în 2001, când a apărut în show-ul “Vara ispitelor”, alături de prietenul său Bogdan Vlădău. În 2006, prezentatorul TV a făcut mai multe acte de caritate după ce a câștigat locul I la emisiunea “Dansez pentru tine”.

Revista Presei