Victor Slav dă în judecată Antena1 și statul român! Este scandal monstru! Vedeta cere daune uriașe

victor slav

Victor Slav a suferit serioase prejudicii de imagine după ce în urmă cu mai mult timp a fost oprit în trafic de polițiștii rutieri. Aceștia i-au deschis și un dosar penal pentru că ar fi consumat substanțe interzise. Fosta vedetă Kanal D a insistat că trebuie să fie o eroare pe undeva, însă nu a fost ascultat.

Acum s-a demonstrat că aparatul polițiștilor într-adevăr a înregistrat o eroare, motiv pentru care Victor Slav s-a decis acum să dea în judecată statul român și să ceară daune. O acțiune firească ținând cont de consecințele pe care le-a avut de suportat: a rămas fără job, iar numărul contractelor lui de imagine a scăzut considerabil.

Victor Slav a dat în judecată Antena1

Victor Slav s-a decis să acționeze în instanță și Antena Group. Jurnaliștii de la CanCan susțin că acesta a deschis, la Tribunalul București un proces care are ca obiect o acțiune în răspundere delictuală al companiei care are în portofoliu și posturile de televiziune Antena 1 și Antena Stars.

În plus, fostul prezentator Kanal D a mai deschis procese și altor entități media, 12 mai exact.

La începutului anului, Victor Slav a fost anunțat că rămâne fără emisiune la postul turc de televiziune. Acesta s-a reorientat profesionat, dar pandemia i-a cam stricat business-ul. Împreună cu Cătălin Cazacu, acesta demarase un proiect pentru tinerii însurăței, „Wedding Crashers”. Cei doi prezintă nunți, dar nu numai atât. Se ocupă și de entertainment, asigurându-se că distracția atinge cote înalte la fiecare eveniment.

Revista Presei