Victoria’s Secret vine în România! Când și unde se deschide primul magazin

victoria secret

Vești bune pentru româncele pasionate de lux. Celebrul brand Victoria’s Secret vine în sfârșit și în țara noastră și va deschide primul magazin în București, mai exact în Băneasa Shopping City. Reprezentanții companiei nu au dorit să anunțe data exactă și momentan desfășoară o campanie de teasing pe rețelele de socializare.

Dar VoxBiz a aflat că marea lansare va avea loc pe 13 octombrie, iar la eveniment vor participa mai multe vedete, dar și celebrii îngerași, care însă nu vor fi top-modelele care defilează pe marile podiumuri de modă. Victoria’s Secret va comericializa în București întreaga sa gamă de produse.

Adriana Lima este cel mai celebru îngeraș de la Victoria’s Secret. Aceasta s-a retras în lacrimi din acest proiect, care a ajutat-o să se dezvolte foarte mult. Brazilianca a ajuns unul dintre cele mai apreciate top-modele din lume și a prezentat ținute pentru numeroși designeri de mare clasă.

Alte branduri celebre în Băneasa Shopping City

„Deschiderea magazinului Victoria’s Secret este un pas strategic important, pentru că unul dintre obiectivele de anul acesta este creşterea numărului brandurilor premium şi exclusive din Băneasa Shopping City. Bineînţeles, până la finalul anului 2019, ni se vor alătura şi alte branduri internaţionale în premieră în România”, a fost declarația lui Răzvan Marcu, Chief Commercial Officer Băneasa Shopping City.

În ultimul an, peste 12 branduri locale şi internaţionale au venit în centrul comercial Băneasa Shopping City. Maison Christian Dior – singurul boutique din România, conceptul de lux Davidoff of Geneve, Nespresso, Tumi – unul dintre cei mai mari retaileri de accesorii de călătorie din lume, O51 – brandul premium Optiblu, Bigstep sunt doar o parte dintre noii chiriaşi ai centrului comercial, iar surprizele vor continua, promit reprezentanții Băneasa Shopping City.

Revista Presei