VIDEO. Cine este Siena Vuşcan, fetiţa care a uimit la Românii au talent! Golden Buzz oferit de Andra

04 apr. 2020
VIDEO. Cine este Siena Vuşcan, fetiţa care a uimit la Românii au talent! Golden Buzz oferit de Andra

Show de zile mari la Românii au talent vineri seară, după ce Siena Vuşcan, o fetiţă de 10 ani a reuşit să impresioneze publicul şi juriul cu talentul său şi cu dezinvoltura cu care vorbea despre viaţa sa. Andra nu a mai rezistat şi imediat după ce copila a terminat de cântat a apăsat Golden Buzz-ul, al 10-lea din acest sezon. O ţară întreagă a avut parte de un moment cu adevărat magic atunci când fata, originară din Cluj, dar născută în America a început să cânte.

Siena Vuşcan, show incredibil la Românii au talent

Fetiţa de doar 10 ani a reuşit să cucerească pe toată lumea cu personalitatea sa plină de viaţă şi energie. Juraţii abia au putut să o controleze pe scenă, iar în momentul în care a început să cânte au amuţit complet. Din spusele sale, Siena s-a născut în America, iar de 5 ani locuieşte în China, alături de familia sa. Părinții săi sunt profesori universitari în China, iar fata a învățat la perfecție limba chineză, recunoscând că a ajuns vedetă şi acolo.

Andra, al 10-lea Golden Buzz din acest sezon

Andra s-a ridicat imediat în picioare și a dat semne că vrea să apese butonul galben. ”De când a început să cânte, m-am gândit să apăs butonul”, a spus aceasta. Siena a cântat o melodie militărească din China, iar trilurile sale au făcut sala să se ridice în picioare. ”Avem în față unul dintre cei mai liberi copii din lume, și acesta vine din China”, a spus şi Andi Moisescu. ”Cred că are cele mai mari șanse să câștige anul acesta, deoarece este wow”, a recunoscut şi Mihai Petre. ”Vine un meteorit din Cosmos și te lovește. Nu ai ce face. Atâta lumina, este genială din toate punctele de vedere”, a mai reuşit să spună şi Florin Călinescu, rămas vizibil fără cuvinte.