VIDEO/ Un nou fenomen muzical în România: Valeria Stoica! Melodiile compuse de ea îți schimbă imediat dispoziția

valeria stoica

După lansarea de succes a piesei “Empty Air”, Valeria Stoica debutează cu albumul “I Don’t Like Roses”. Albumul reprezintă o îmbinare armonioasă a 9 piese conectate între ele, atât in limba română cât și în limba engleză. Piesa The Writer este lansată în premieră, fiind o surpriză pentru ascultători.

„I Don’t Like Roses” este o întreagă poveste despre căutarea și descoperirea mea ca OM”, spune Valeria. Albumul este variat ca sound, având influențe folk, pop, rock, strâns legate de perioadele și trăirile artistei în momentul scrierii pieselor. Acesta spune povestea trecerii de la naivitatea copilăriei la maturitatea artistică a Valeriei.

„I Don’t Like Roses” reprezintă un fascinant proces de alchimie, în care ascultătorul este purtat printr-o poveste despre natură și iubire, despre lucruri simple, autentice, pline de profunzime și emoție. Această poveste reflectă viziunea artistei asupra lumii și asupra ei însăși. Valeria rămâne sinceră față de muzica si publicul său și acceptă mersul firesc al lucrurilor, având un scop artistic bine definit.

Albumul este scris și compus de Valeria Stoica, producția aparținându-i lui Chopsticks. Valeria este parte a echipei Uninvited Artists, o comunitate independentă de artiști români, care acoperă muzica electro, pop-punk, jazz și toate zonele de indie folk. Având în vedere că albumul a fost licențiat în mai multe teritorii, piesele Valeriei se aud în Marea Britanie, Irlanda, Scandinavia, dar și Italia, unde piesa “Empty Air” se regăsește în Billboard-ul italian, playlist-uri precum MTV Italia, bucurându-se și de un airplay generos pe numeroase posturi de radio.

Citește și:

Revista Presei