Vin vremuri grele, nu vă mai cheltuiți toți banii! Indiciile clare ale unei recesiuni mondiale

01 sept. 2019
Vin vremuri grele, nu vă mai cheltuiți toți banii! Indiciile clare ale unei recesiuni mondiale

Alertă fără precedent în toată lumea. Vin vremuri extrem de grele, nu vă mai cheltuiți toți banii. Încercați să faceți cât mai multe economii. Sunt indicii clare că o recesiune mondială este aproape.

Nici cei mai bogați oameni din Statele Unite nu mai cheltuiesc bani. Avem parte de o reducere bruscă a cheltuielilor în rândul celor înstăriți. Totul s-ar putea răsfrânge în restul economiei și să creeze o încetinire a creșterii, atrag atenția economiștii.

Bogații lumii și-au pus limită la cheltuieli pentru orice, de la imobiliare la bijuterii. Cea mai afectată industrie este cea a imobiliarelor de lux.

Piețele mondiale, în scădere

Pieța din Manhattan a înregistrat cea mai mare scădere din ultimul an și jumătate. Retailerii de lux se luptă să supraviețuiască în timp ce magazinele cu prețuri accesibile, precum Walmart și Target, traversează cea mai bună perioadă. În prima jumătate a anului, vânzările la licitațiile de artă au scăzut pentru prima dată în foarte mulți ani.

Modificările fiscale ar fi de vină pentru o parte din încetinirea achizițiilor imobiliare. Acum, toată lumea preferă să pună bani deoparte. Economiile celor bogați au explodat, dublându-se în ultimii doi ani, conform digi24.ro.