Violeta Alexandru, acuzații grave la adresa lui Mircea Badea! În replică, jurnalistul a șters cu ea pe jos

mircea-badea

Mircea Badea este foarte revoltat de cazul fetiție de 13 ani, care a fost umilită și bătută de alte trei copile cu vârste cuprinse între 12 și 14 ani. Filmulețul postat pe facebook, care prezintă scenele șocante, este greu de privit. Mama fetei de 14 ani lucrează de 18 ani la Direcția pentru Protecția Copilului, iar realizatorul Antena3 cere demiterea ei, în contextul în care a eșuat chiar și în educarea propriei fiice.

Pentru că autoritățile nu au luat măsuri tranșante în acest caz revoltător, așa cum s-ar fi întâmplat în orice stat civilizat, Mircea Badea a postat pe facebook numerele de telefon ale ministrului Muncii, Violeta Alexandru și ale președintelui Consilului Județean Gorj și a cerut fanilor lui să-i apeleze.

„Mama agresoarei principale lucreaza de 18 ani la PROTECTIA COPILULUI?!?!?!? Mie mi se pare intolerabil si vreau sa schimb asta. Directia tine de ministerul muncii, dar e cumva in subordinaea Consiliului Judetean. Daca simtiti ca mine, iata cateva date de contact:
Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, PNL: 0723 257 640
Directia unde lucreaza mamicutza anului:0253-212518
0253-223693
In fotografie aveti numele si datele Presedintelui Consiliului Judetean de la PSD„, a fost mesajul lui Mircea Badea.

În replică, Violeta Alexandru, ministrul Muncii a postat un mesaj lung în care face acuzații de natură politică. Nici realizatorul Antena3 nu a rămas dator și i-a dat câteva replici în stilul caracteristic, numindu-i și pe jurnaliștii de la Capital, slugi jegoase, după ce aceștia au publicat un articol cu titlul: Dramă teribilă pentru ministrul Muncii! Violeta Alexandru, terorizată. Este victima unui linșaj.

Nu exista slugi mai jegoase pe planeta ca astia de la Capital. Violeta Alexandru si-a facut singura public numarul de telefon pe pagina ei de feisbuc. Eu de acolo l-am luat :))) Vaaaaaaai, ce slugi jegoase!!!!!„, a scris Badea pe Facebook.

Redăm integral și postarea Violetei Alexandru, dar și replicile realizatorului Antena3

Telefonul meu (plătit de mine, nu de minister sau de partid) a fost afișat astăzi de PSD-iști pe internet. Iată o mostră.

Am răspuns oamenilor, așa cum fac de fiecare dată. Dar nu am răspuns la înjurături.

Toate la fel, identice. Este o perioadă cu multe încercări, oamenii sunt tensionați, o tensiune pe care PSD o încurajează, o alimentează. Nu cred că am mai trecut vreodată printr-o perioadă ca aceasta, cu o asemenea violență de limbaj întreținută și chiar stimulată de PSD. Se folosesc de oameni și de necazurile lor pentru a incita la violență.

Partidul acesta este iresponsabil.

Acum câteva zile a avut loc un incident violent între mai multe fete provenind din mai multe familii din Tg. Jiu. Este foarte grav că se întâmplă astfel de lucruri. Și este, deopotrivă, regretabil că aceste adolescente au un astfel de comportament. Cu siguranță, cauzele sunt profunde și trebuie înțeles bine acest fenomen.

În cazul de față instituțiile publice de pe plan local au și intervenit. Poliția a intervenit, conform procedurii. Așa trebuie să procedeze.

PSD de fapt nu vrea să funcționeze statul, instituțiile care au responsabilități. Vrea violență. Cine este cea mai bună țint – ministrul căruia îi cere să o concedieze pe mama fetei dintr-o instituție, DGASPC (aici lucrează mama fetei), care oricum nu este în subordinea mea, ci a Președintelui Consiliului Județean, PSD-istul Mihai Popescu. L-a văzut cineva la față?

Popescu, bănuiesc că nu ai liniște până nu se face lumină în acest caz. Semnezi cumva demiterea mamei fetiței? Așa îți cere partidul, direct sau prin interpuși.

ANDPDCA, care se ocupă metodologic de politicile privind protecția copilului, angajații DGASPC fiind în subordinea Consiliului Județean, mă informează constant asupra acestui caz. Inclusiv cu privire la presiunile privind desfacerea contractului de muncă al mamei.

Răspunsul la aceste întrebări, venite de la oamenii instigați la ură, îl va da Președintele CJ Gorj, Popescu.

În ceea ce mă privește, sunt convinsă că mama fetei agresive suferă. Va trebui să suporte și consecințele acțiunii fetei ei, îmi imaginez că nu există o pedeapsă mai mare pentru o mamă ca repercusiunile legale pe care le va suporta adolescenta. Nu sunt eu în măsură să mă pronunț în ce măsură există vreo legătură între comportamentul fetei și mediul de familie. Sunt instituții care verifică toate aceste aspecte.

Ce sunt în măsură să fac – și nu mă feresc deloc – este să cer instituțiilor să judece, în mod obiectiv, faptele și să nu amestece lucrurile.

Prefer să se dea cu pietre în mine decât să se facă abuzuri doar pentru că se pornește o campanie dintr-o anumită parte a presei. Prefer să mă înjure toți cei organizați de PSD (sigur că gestionez mai greu blestemele la adresa fetiței mele) decât să fac o nedreptate unui om, printr-o declarație neinspirată că ar trebui, pentru un gest de neacceptat al copilului, mama să fie dată afară de la serviciu, indiferent de locul unde aceasta muncește.

Acesta este și un apel la luciditate și decență.

Haideți să scoatem copiii din ecuația luptelor politice și să ne concentrăm la felul în care putem crea condiții decente de muncă și de viață pentru familiile din România, ca sa putem crește împreună copii buni„, a scris Violeta Alexandru pe facebook.

Replicile lui Mircea Badea

Toanta asta si-a pus numarul de telefon pe pagina de feisbuc si acum ragaie ca eu i-am facut public numarul?!?? :)))) De unde credeti ca am numarul ei?!? De la pagina ei publica!!! Ce jivina oribila!

Violeta Alexandru a dat-o in campanie electorala si delir conspirationist pe feisbuc. Atat o duce capul. Nu ma mira.
Ah, si sustine familia agresoarei. Nu ma mira nici asta. Suntem in grafic. Eu in speta asta v-am spus ca merg pana la capat.
P.S. Telefonul acestei tute, la ministrul muncii ma refer, e postat de ea pe pagina ei„.

 

Revista Presei