Violeta Alexandru nu va mai fi ministru! Cine se va ocupa de pensii de acum

18 dec. 2020
Violeta Alexandru nu va mai fi ministru! Cine se va ocupa de pensii de acum
Violeta Alexandru, inca ministru al Muncii

Negocierile din coaliția formată din PNL, USR-PLUS și UDMR s-au încheiat după mult mai multe zile decât se aștepta toată lumea. Într-un final USR-PLUS a primit ceea ce și-a dorit, portofolii foarte importante, iar PNL a cedat mult pentru a avea premierul și șefia Camerei Deputaților.

Se pare că Violeta Alexandru nu va mai fi ministru al Muncii, deși PNL a primit acest minister. Totuși trebuie menționat că aceasta a realizat destul de multe în mandatul său, în special în zona pensiilor și a Caselor de Pensii, dar declarația ei de la România Tv pare să confirme zvonurile.

Cine îi ia locul Violetei Alexandru

”Nu sunt un om care e agață de funcții. Va fi condus de un om care va avea grijă de banii publici, un om corect, care va respecta pensionarii. Un liberal care va găsi soluțiile pentru creșterea pensiilor în următorii ani. Ministrul și echipa trebuie să fie corect față de ceea ce înseamnă plăți.

Bugetul este deja pregătit de Florin Cîțu, dar este atributul noului guvern. Noi am făcut o schiță de buget în care am prevăzut o creștere a pensiilor.”, a spus Violeta Alexandru la România TV.

Violeta Alexandru nu a menționat și cine va fi cel care-i va lua locul, dar momentan nu s-a stabilit nimic și urmează ca liberalii să voteze mai multe propuneri.