Viorel Cataramă și-a făcut operații estetice! Cum s-a schimbat politicianul. Reacții în lanț

viorel catarama

Viorel Catarmă nu mai știe cum să iasă în evidență. Miliardar, pare că se plictisește mult, așa că a candidat la tot ce a prins. La prezidențiale a obținut un scor infim, dar s-a încăpățânat să fie prezent în campanie. Acum a vrut să se infecteze cu COVID-19, ca să arate că nu se întâmplă nimic, iar în urmă cu câteva luni s-a implicat și în cazul Caracal.

A oferit o recompensă de 100.000 de euro celui care o aduce pe Luiza Melencu acasă. Epuizând toate aceste subiecte, Viorel Cataramă a trecut la alt nivel: operațiile estetice. Acesta a mărturisit că arată mai tânări cu zece ani datorită intervențiilor realizate de soția sa, celebrul chirurg estetician Adina Alberts care i-a efectuat mai multe operații estetice.

Viorel Cataramă are acum 65 de ani și este convins că arată mult mai tânăr.

Ce spune soția Adina Alberts

”Am recunoscut că am apelat la operaţii estetice şi orice cetăţean de pe pământul ăsta ar trebui să facă la fel, să apeleze la toate descoperirile din domeniul medical”, a spus Viorel Cataramă.

Adina Alberts a spus și ea la rândul ei într-un interviu mai vechi că nu a fost nevoie să-și convingă soțul pentru că el are o mentalitate deschisă.

”Nu a fost nevoie să îl conving eu. Este un tip open minded. Cunoştea acest procedeu înainte de a mă întâni pe mine. Este adevărat că acum îmi este pacient şi eu sunt cea care are grijă de felul în care arată. Trebuie să recunoaşteţi că este departe de a fi vreun Mickez Roucke sau Sylvester Stallone. Totul la el este calculat şi executat cu simţul măsurii.”

Internauții au făcut foarte multe glume pe seama lui Viorel Cataramă după ce acesta a recunoscut că a apelat la operații estetice. Mulți au criticat și gesturile ieșite din comun ale acestuia.

Citește și:

Revista Presei