Viorica Dăncilă a pierdut alegerile! Ipoteză șoc a unui consilier prezidențial. Cine din PSD ar fi putut câștiga

dancila1212333

Viorica Dăncilă a pierdut alegerile și știe și ea acest lucru, este de părere fostul consilier prezidențial Sebastian Lăzăroiu, care arată că singura miză a Vioricăi Dăncilă este să-și salveze funcția din partid. 

„Viorica Dăncilă nu are altă miză în alegerile prezidențiale decât să își poate salva scaunul de președinte de partid. Ea știe că a pierdut. PSD n-a mai câștigat alegerile prezidențiale după 2004, pentru simplul fapt că electoratul anti-PSD sau non-PSD a devenit majoritar în România și asta se vede la turul al doilea, când toți cei care au votat pentru alți candidați la turul 1 se coalizează împotriva PSD”, a declarat Sebastian Lăzăroiu.

„Soarta ei e un pic pecetluită. Dar ea speră că de la 41 la sută în sus își poate salva scaunul, cu acest calcul, că a luat mai multe voturi decât partidul la europarlamentare și că e peste 40 la sută”, a explicat Lăzăroiu.

„Rămâne problema cu justiția, pentru că dacă iei din banii publici, trebuie să nu ajungi în fața procurorilor. Vor avea o mare problemă din cauza asta. Vin zile grele pentru ei, au pierdut guvernarea, cel mai probabil pierd și alegerile prezidențiale, la anul nu cred că-și vor reveni”, spune fostul consilier prezidențial.

Firea ar fi avut mai multe șanse 

Gabriela Firea ar fi fost un candidat mult mai bun decât Viorica Dăncilă, ar fi luat mult mai mult și la primul tur, iar la al doilea tur probabil n-ar fi câștigat, dar ar fi luat un scor mai bun decât Viorica Dăncilă, este de părere Lăzăroiu.

„De-aia spun iată câtă putere a avut Viorica Dăncilă. Toată lumea știa astă-vară că ea n-are șanse. De ce au acceptat Congresul ca să o înscăuneze și de ce au acceptat-o candidat, știind că stă prost în sondaje și are o imagine proastă?,” a declarat consilierul.

Revista Presei