Viorica Dăncilă, apariție șocantă! Unde a fost văzută fosta șefă a PSD

dancila-viorica

Acum, că nu mai este nici premier și nici președinte al PSD, Viorica Dăncilă are timp și de activități cotidiene. Fostul premier i-a surprins pe români, chiar în ziua de 1 decembrie. 

Viorica Dăncilă a fost surprinsă în ziua de 1 decembrie în timp ce își făcea cumpărăturile la un supermarket Carrefour din Ploiești Shopping City.

Conform presei locale, Dăncilă a venit să-și viziteze tatăl, de Sărbători, care locuiește într-un cartier din Ploiești.

Fotografia postată pe Facebook a strâns zeci de reacții, iar printre comentarii s-au regăsit și aprecieri precum „Până la urmă e și ea un om ca toți oamenii”, sau „Oare Iohannis își face cumpărăturile singur?”.

Fostul președinte al PSD a acceptat să se forografieze cu diverse persoane aflate întâmplător în supermarket și care au vrut să se aibă amintiri cu fostul premier.

A demisionat din funcția de președinte

Săptămâna trecută, Viorica Dăncilă a demisionat din funcţia de preşedinte al PSD, iar Biroul Permanent al partidului a fost dizolvat în cadrul unei reuniuni a Comitetului Executiv Naţional, convocată pentru a analiza rezultatul înregistrat la alegerile prezidenţiale.

Conducerea PSD este asigurată interimar de Marcel Ciolacu, preşedinte, Paul Stănescu, secretar general, şi Ionuţ Vulpescu, preşedinte al Consiliul Naţional.

Revista Presei