Viorica Dăncilă îi cere un milion de euro unui jurnalist celebru! L-a dat în judecată: motivul este halucinant

dancila1212333

Are Viorica Dăncilă mai puțin umor decât Klaus Iohannis? Așa se pare, din moment ce actualul președinte încă nu a dat în judecată niciun jurnalist, deși a fost și el aspru criticat în mai multe articole. Ei bine, președinta PSD nu numai că a actionat în instanță o publicație și un autor, dar le-a și cerut un milion de euro.

Ovidiu Eftimie, jurnalist brașovean și redactor la site-ul Times New Roman, care s-a remarcat deja și ca scriitor, a povestit la  ”Maratonul Libertății lui Tetelu” că a fost dat în judecată de Viorica Dăncilă și i s-au cerut daune de un milion de euro din cauza unui articol pamflet în care le ironiza pe doamnele din PSD. Viorica Dăncilă nu a fost singura care s-a constituit parte în proces, ci și Gabriela Firea, Carmen Dan și partenera lui Liviu Dragnea, Irina Tănase.

Ce spune Ovidiu Eftimie

„Viorica Dăncilă m-a dat în judecată și vrea 1 milion de euro de la mine. Ea, cu Gabi Firea, Carmen Dan și gagica lui Dragnea. Ne-au dat în judecată! Eu nici nu eram la birou, dar partea cu hoarda de tâmpite le-e enervat! S-au ofensat foarte mult.

Sunt curios dacă Justiția din România îmi spune că n-am voie să o stresez pe Viorica Dăncilă. Ar fi un pas important să aflăm asta! O să vină bulgarii să ne facă proști și noi pornim războiul că nu renunțăm la anumite chestii”, a încheiat jurnalistul.

Revista Presei