Viorica Dăncilă rupe tăcerea: boala de care suferă Marcel Ciolacu. Nu este o situația ușoară

viorica dancila

Fostul lider al PSD, Viorica Dăncilă vine cu explicații suplimentare legate de problemele de sănătate pe care le are Marcel Ciolacu. Acesta a leșinat duminică în timpul unei conferințe de presă. Mai întâi a început să tremure, iar apoi și-a pierdut echilibrul. Jurnaliștii au chemat Salvarea, dar într-un final președintele PSD a mers la spital cu mașina proprie, însoțit.

”Sunt convinsă că oboseala, stresul, căldura din acea cameră, precum și lipsa de oxigen din sală au condus la acest episod de lipotimie. O știu din proprie experiență. Am avut conferințe de presă în acea sală și știu că este foarte, foarte cald și că este lipsă de oxigen.

Îi doresc multă sănătate lui Marcel Ciolacu și să treacă peste acest episod. Este într-adevăr foarte cald și proiectoarele degajă căldură. Sala este mică. Așa cum am spus, nu este foarte bine aerisită și cred că toate acestea au condus la această situație”, a spus Viorica Dăncilă, duminică, la Realitatea Plus.

Mesajul lui Marcel Ciolacu după ce a ieșit din spital

„Sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu!
Mulțumesc familiei mele, prietenilor, colegilor de partid, jurnaliștilor și tuturor celor care ați fost alături de mine și mi-ați dat mesaje de susținere!
Nu în ultimul rând, le mulțumesc cadrelor medicale de la Spitalul Militar pentru investigațiile făcute. Totul este în regulă.
Mă întorc la treabă!”, a scris Marcel Ciolacu pe facebook.

Revista Presei