Viorica Dăncilă și-a schimbat complet look-ul! Cum arată acum fostul premier! A renunțat la coc

dancila1212333

Viorica Dăncilă și-a schimbat complet look-ul. Fostul premier și șef PSD a renunțat la ce a consacrat-o. Aceasta a venit schimbată la ședința PSD de miercuri.

Dăncilă a renunțat la celebrul coc.

Aceasta a fost ironizat de foarte multe ori pentru coafura ei. Drumul femeii cu “sarmale în păr”, au scris ziarele. S-a făcut chiar și o evoluție a look-ului fostului premier.

Inițial, în Parlamentul European, Dăncilă a avut părul drept.

Până și Traian Băsescu i-a ironizat celebrul său coc.

“Cinstit vă spun că nu aş vota-o pentru că e PSD, îmi pare rău. E în contradicţie cu profilul câştigător din Europa de Est, care au fost cele două blonde din Croaţia şi din Slovacia, amândouă 40-45 de ani, realizate profesional şi blonde. Dânsa e în altă categorie, e categoria cu coc. E mămăiţă. Cred că greşeşte. Aş fi adoptat o altă ţinută pentru că nu e atât de în vârstă…. “, a explicat fostul preşedinte.

Dăncilă vrea un nou început

Viorica Dăncilă a revenit și a anunțat că este interesantă de o altă funcție, pentru care va candida la Congresul PSD din februarie.

”Voi rămâne alături de PSD, voi rămâne alături de echipă, am preluat interimar OFSD, voi fi foarte implicată în programul PSD şi voi fi alături de noua conducere”, a declarat Viorica Dăncilă.

Revista Presei