Viorica de la Clejani rupe tăcerea! Cine este iubitul secret al Margheritei și ce i-a făcut acesta fiicei sale în ziua accidentului

clejani

Margherita de la Clejani a provocat sâmbătă dimineața, la ora 6, un accident rutier, fără victime. Când polițiștii au încercat să afle ce s-a întâmplat aceasta a avut un comportament haotic, ceea ce i-a determinat pe oamenii legii să o oblige să facă mai multe analize. Astfel s-ar fi depistat că aceasta ar fi consumat droguri, mai exact opiu – heroină.

Ioniță, tatăl Margheritei spune, însă că nu este adevărat și așteaptă rezultatele finale. Fiica lui susține că ar fi luat medicamente de la farmacie și nicidecum droguri, deși atitudinea pe care a avut-o la secție arată că aceasta s-ar fi aflat sub influența unor substanțe interzise.

Cine este iubitul Margheritei

Motivul pentru care Margherita ar fi ajuns în această stare ar fi iubitul ei, cu care Viorica de la Clejani nu este de acord. Aceasta a făcut câteva declarații interesante reporterilor prin care practic arată că fiica sa a luat-o pe un drum greșit din cauza băiatului cu care este acum și că toată această poveste ar fi fost înscenată de el pentru a ieși în evidență.

Iubitul Margheritei ar fi un cântăreț de trap și face parte din trupa „Nordwului”. De-a lungul carierei sale în muzică, acesta ar fi scos mai multe piese în care cântă despre substanțe interzise, conform cancan.ro.

Mai mult decât atât, potrivit aceleiași surse, bărbatul ar fi fost condamnat în urmă cu câțiva ani pentru deținere și consum de substanțe stupefiante. Sursa relatează că la acel moment, bărbatul ar fi semnat un acord de recunoaștere, iar așa s-ar fi ales doar cu o amendă penală.

„Uneori anturajul strică. Spune-mi cu cine umbli, ca să-ţi spun cine eşti, era un proverb. Probabil că ăla a aranjat ceva ca să fie luat în prim-plan. Voi n-ați văzut că și-a pus povestea pe Instagram. Copiii mei sunt vânați de fel și fel de oameni”, a povestit Viorica de la Clejani reporterilor.

„L-am băgat în curte și i-am dat să mănânce că era mort de foame!”, a mai spus aceasta.

Chiar în noaptea de dinainte de accident, Margherita și iubitul ei au petrecut cu mult alcool și s-au sărutat în văzul lumii. Ei au fost surprinși de reporterii Spynews.

„Am fost la prietenii noștri comuni să ne consultăm în legătură cu noua colecție. Am plecat de acolo, eu i-am zis să nu luăm mașina, am rugat-o frumos și ea a luat-o. Își făcea buzele în oglindă. Pur și simplu a făcut o curbă la dreapta și erau niște mașini parcate și le-a lovit. Poliția i-a cerut toate actele și au pus-o să facă un etilotest care a ieșit negativ. Am luat maimuța și m-am dus să am grijă de maimuță”, a spus iubitul Margheritei de la Clejani după accident, care se pare că ar fi fost și el în mașină la momentul accidentului.

Revista Presei