Viorica și Ioniță de la Clejani au spus tot! Cine este de fapt tânărul misterios, vinovat pentru scandalurile în care a fost implicată Margherita

14 iul. 2020
Viorica și Ioniță de la Clejani au spus tot! Cine este de fapt tânărul misterios, vinovat pentru scandalurile în care a fost implicată Margherita
Familia Clejanilor

Margherita de la Clejani a apărut în acest an de mai multe ori pe prima pagină a ziarelor de scandal, iar părinții săi, Viorica și Ioniță de la Clejani, s-au hotărât să vorbească deschis despre toate aceste evenimente. 

Potrivit Vioricăi de la Clejani, o parte importantă din vina pentru ultimele scandaluri în care a fost implicată Margherita este purtată de noile anturaje ale fetei, inclusiv de tânărul despre care s-a spus că ar fi fost iubitul acesteia. Mai mult decât atât, Margherita susține că nu mai vrea să-și vadă copiii în preajma necunoscuților.

Viorica și Ioniță de la Clejani au spus tot! Cine este vinovat pentru scandalurile în care a fost implicată Margherita

„Nu mi-a plăcut mie, pur și simplu. L-am scanat așa, din cap până în picioare. Nu mi-a plăcut niciodată. Nu mai vreau străini să se apropie de copiii mei, să stea la casa lor. Să umble cu verișorii lor, cu verișoarele lor, cu prieteni apropiați,” a declarat Margherita de la Clejani.

De asemenea, artista susține că fata ei se inspiră mult de la cântărețele din afară și de la excentritățile lor:

„Cred că Poliția, când le-a zis că vine de la Hollywood… Se poate să fi crezut că au luat-o la mișto. (…) Maimuța nu era a noastră, venea la noi din când în când. (…) Casa mea a fost atât de mediatizată încât mi-au sărit unii gardul.

Marga se inspiră foarte mult de la cântărețele de afară, este încântată de excentric, este o copilă rebelă care rămâne fata mea. Eu am grijă de copiii mei și sunt responsabilă pentru ei”, a mai spus Viorica.

Despre accidentul din urmă cu două luni în care a fost implicată Margherita, Ioniță de la Clejani susține că nici nu se pune problema ca la mijloc să fi fost vorba despre consumul de droguri:

„A fost un accident, asta e. A fost foarte cooperantă. Eu nu am fost acolo, dar știu de ce mi-a spus ea. A intrat într-o mașină care era parcată, a venit Poliția și i-a făcut testul de alcool. Ea era obosită, lucrase toată masa. Plecaseră la 6 dimineața să ia mâncare. Nu este dosar penal pentru maimuța asta,” a declarat Ioniță de la Clejani.