Virusul ucigaș face prăpăd în România! Dezvăluiri șocante ale unui pacient. Nu ieși viu de acolo

coronavirus-3-660-1

Este un adevărat dezastru în România. Până acum, peste o mie de oameni au fost infectați cu coronavirus și zeci de persoane au decedat. Virusul ucigaș face prăpăd. Un pacient din spitalul groazei face dezvăluiri șocante.

Virusul ucigaș face prăpăd în România

Sunt mărturisiri cutremurătoare din interiorul Spitalului Județean Suceava. O pacientă a dezvăluit că trece prin momente îngrozitoare, iar situația de acolo este mai gravă decât se spune.

Spitalul de la Suceava este depășit de situație, potrivit unei mărturii făcute de o pacientă. Bolnavii nu au nici apă. Tot ce li s-a dat au fost doar niște tratamente pentru diagnosticul SIDA.

Nu au fost informați clar dacă au sau nu coronavirus. Nici radiografia pulmonară a soțului ei nu a fost găsită la spital, chiar dacă cu o zi înainte acesta a făcut radiografia și au spus că plămânii acestuia sunt în stare bună.

„Nimeni nu te bagă în seamă. Intri aici, nu știi dacă ieși. Nimeni nu face nimic. Nu a venit un medic să ne vadă. Nu știu care e asistenta, care e infirmiera. Toate sunt îmbracate și arată la fel. Sunt depășite de situație.

Eu le întreb, spun – nu știu, nu știu. Dacă au dat o pastilă repede, pe ascuns, la doamna cadru medical si mi-a zis că nu mai este, nu mai este în farmacie.”, a declarat pacienta.

Femeia se află împreună cu soțul și fetița ei la spitalul unde a explodat infecția cu noul virus. Aceasta a cerut un termometru în nenumărate rânduri cadrelor medicale, dar fără nici un rezultat. Femeia și-a făcut rezerve de paracetamol pentru ea și cea mică.

Simptomele pe care femeia le are sunt respirația grea și oboseala. Soțul acesteia doarme foarte mult într-un salon separat.

„Toți pacienții sunt îngrijorați. Toți sunt neliniștiți de ce se întâmplă de azi pe mâine. Nu vorbește nimeni cu ei. Mai mult de tratament.

Din cauza aceasta era mai bine să stau acasă, dar acum nu pot ieși de aici. Luam și eu tratamentul de la medicul de familie și treceam cu bine. Testarea zice că vine în 24 ore, dar testarea durează și o săptămână. Am înțeles că au decedat mulți. Nu știu, 8. De la Suceava.

Nu ai cum să ieși viu de aici! Nu a venit nimeni astăzi să ne vadă. Ce încredere să mai ai? Și acum 4 ani s-a schimbat conducerea. Nu știu ce să vă zic.”, a spus pacienta, conform Digi24.

Citește și:

Revista Presei