Vitamina minune care topește grăsimea abdominală. Te scapă și de pofta de mâncare. Adaug-o neapărat în dieta ta zilnică

grasime abdominala dieta

Probabil ai încercat fel de fel de suplimente alimentare care să te ajute în lupta cu kilogramele în plus însă ai reușit vreodată să obți rezultatele dorite? Dacă nu, probabil este timpul să incluzi această algă miraculoasă în dieta ta zilnică.

Spirulina, în cazul în care nu știai, este extrem de cunoscută pentru beneficiile uimitoare pe care le are asupra organismului. Ea are puterea de a întări sistemul imunitar și poate fi folosită, de asemenea, în lupta cu kilogramele nedorite.

De asemenea, pe lângă vitamine și minerale, spirulina poate furniza aminoacizi, pe care organismul nu-i poate produce si de care are absoluta nevoie.

Un alt lucru care te va face să încluzi spirulina în dieta ta este pierderea kilogramelor în plus. O cură cu spirulină îți întărește sistemul imunitar și totodată te ajută să îți menții greutatea iedeală. Acest lucru se datorează faptului că alga are capacitatea de a taia apetitul, grație concentrației sale în fenilalanină.

În același timp, alga se digeră foarte ușor și mai are capacitatea de a echilibra glicemia.

Rezultatele vor fi vizibile în jurul taliei

Rezultatele nu vor fi foarte rapide, însă primele semne de pierdere în greutate după cura cu spirulină se vor observa mai ales la nivelul depozitelor adipoase din jurul taliei.

Despre spirulină mai trebuie să știi că ajuta este benefică în curele de slabit pentru faptul că are în compoziție biotină, o substanță implicată în degradarea carbohidraților. De asemenea, această algă minune este o sursă importantă de vitamine B1 și B 2, care ajută la buna funcționare a creierului și a inimii.

Revista Presei