Vlad Voiculescu, dat afară de la Ministerul Sănătății. Cine ar mai urma să plece din Guvern (SURSE)

14 apr. 2021
Vlad Voiculescu, dat afară de la Ministerul Sănătății. Cine ar mai urma să plece din Guvern (SURSE)
Vlad Voiculescu a fost ministrul Sănătății și în Guvernul Cioloș

Este scandal monstru în Guvern și în coaliție. Premierul Florin Cîțu a venit la prima oră la Palatul Victoria și l-a chemat pe Dan Barna la discuții. Acesta i-a transmis liderului USR că vrea să-l demită pe Vlad Voiculescu din fruntea ministerului Sănătății pentru că deja s-a ajuns prea departe.

Secretarul de stat, Andreea Moldovan, cea care a elaborat noile criterii pentru carantinare și le-a publicat în Monitorul Oficial, fără să-l informeze pe premier, ar urma să fie și ea demisă. În aceste momente se negociază plecarea lui Vlad Voiculescu din Guvern, au relatat mai multe surse politice pentru Voxbiz.ro.

Dan Barna amenință cu ruperea coaliției

Deocamdată atât Dan Barna, cât și Dacian Cioloș se opun, însă cei din PNL nu par a fi dispuși să mai treacă și peste această ultimă gafă. Se pare că și președintele Klaus Iohannis ar fi fost extrem de deranjat de situația creată.

În ultima perioadă s-au întâmplat multe tragedii și nimeni nu a răspuns pentru ele. Cazul Foișor, cazul Victor Babeș și multe alte bălbâieli, au agitat și mai mult populația, pe fondul unei comunicări defectuoase.

Întâlnirea de la Guvern este în plină desfășurare în acest momente și se pare că singurul acord obținut de premierul Florin Cîțu din partea USR ar fi demiterea Andreei Moldovan. Barna amenință că rupe coaliția de guvernare dacă Vlad Voiculescu va fi demis.