Vloggerul Selly a dat lovitură! A bătut palma cu Pro TV! Ce emisiune va prezenta vedeta (surse)

selly

Surpriză mare în televiziune după ce cunoscutul vlogger Selly pare să fi bătut palma cu Pro TV şi urmează să prezinte o nouă emisiune pentru cea mai urmărită televiziune din România. Mai mult, se pare că tânărul vlogger va fi co-prezentator alături de Andi Moisescu într-un show televizat care speră să spargă toate audienţele.

Un nou show de televiziune la Pro TV

Potrivit surselor cancan.ro, o serie de 12 celebrități urmează să intre în competiție în cea mai nouă emisiune TV din România, ”Masked Singer România”. Un rol important în cadrul showului îl vor avea cei patru detectivi: INNA, Codin Maticiuc, Horia Brenciu și Ana Morodan. Cele 12 vedete, costumate şi machiate de profesionişti vor oferii indicii detectivilor pentru a ghici cine se află este artistul de sub mască.

Selly, cooptat în proiect

Se pare că unul dintre cei mai mari vloggeri din România ar fi bătut palma cu televiziunea din Pache Protopopescu și va prezenta emisiunea TV alături de Andi Moisescu. Ce doi vin în ajutorul celor patru detectivi cunoscuți.

Cine sunt detectivii show-ului ”Masked Singer România”!

INNA, este una dintre cele mai apreciate artiste din România, atât pe plan local, cât şi internaţional, fiind una dintre vedetele cu experienţă în show-urile de televiziune. Codin Maticiuc este considerat un badboy de Dorobanţi, fiind recunoscut în prezent drept actor, producător de filme şi scenarist. Şi-a făcut intrarea în lumea mondenă prin frecventarea cluburilor de fiţe din Bucureşti. Horia Brenciu, un alt entertainer cu experienţă din România a reuşit să descopere numeroase voci importante la Românii au talent, însă a renunţat la postul de jurat pentru noua provocare în cadrul PRO TV. Ultima pe lista detectivilor este Ana Morodan, fiind o importantă vedetă online din România, ajungând de la influencer la celebritate de media clasică.

Revista Presei