Vor fi dați afară! Un ministru din România nu stă la discuții: Vor pleca acasă!

concediat

Un ministru din România a anunțat că nu stă la discuții. Dacă lucrurile nu vor fi gestionate așa cum trebuie, cei responsabili vor fi dați afară. Ministrul i-a chemat pe directorii generali din subordine și le-a trasmis personal mesajul care nu are nevoie de nicio explicație. 

„Dacă vremea se va înrăutăţi, vreau să vă raportaţi la fiecare român care se află în trafic sau care beneficiază de serviciile companiilor aflate în subordinea sau sub autoritatea Ministerului Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor ca la un membru al familiei voastre, iar cei care nu se vor afla la post sau nu îşi vor face treaba, vor pleca acasă”, le-a transmis ministrul Lucian Bode, directorilor generali ai companiilor ce fac parte din Comandamentul Central de Iarnă.

Bode i-a convocat la sediul instituţiei pe care o conduce pe reprezentanţii CFR Infrastructură, CFR Călători, Companiei Naţionale de Administrarea Infrastructurii Rutiere, Autorităţii Aeronautice Civile Române, Romatsa şi ai domeniului naval, care fac parte din Comandamentul Central de Iarnă.

„Sper că la prima înrăutăţire a condiţiilor meteorologice să nu constat că nu sunteţi pregătiţi. Datele pe care mi le-aţi prezentat, astăzi, îmi arată că aveţi încheiate contracte, că există utilaje, materiale şi resursele umane necesare pentru a înlătura efectele negative ale iernii. Vreau să văd de la dumneavoastră că toate acţiunile şi circuitele decizionale funcţionează. De aceea, profitaţi, cât încă vremea este frumoasă, să vă puneţi la punct toate deficienţele care mai sunt de îndreptat, dacă mai sunt. Vreau ca, atunci când iarna se va instala cu adevărat, niciun român să nu aibă de suferit pe infrastructura pe care o administraţi. Pentru fiecare situaţie gestionată defectuos, toţi cei care nu îşi fac treaba vor răspunde.

Nu uitaţi că în fiecare an aveţi la dispoziţie destul timp, astfel încât nu puteţi să spuneţi că aţi fost surprinşi de vremea rea. Dacă mai este ceva de realizat din punct de vedere administrativ, aveţi toată susţinerea mea. Dar, vă repet, profitaţi de vremea frumoasă să terminaţi de pus la punct tot ceea ce mai este necesar”, a spus ministrul Lucian Bode.

Citește și:

Revista Presei