Vrea să se despartă de tine? Lidia Fecioru ne spune când să plecăm dintr-o relație: 90% sunt minciuni

de: Ana Toma
04 sept. 2020
Vrea să se despartă de tine? Lidia Fecioru ne spune când să plecăm dintr-o relație: 90% sunt minciuni

Nu toate relațiile au un viitor. De cele mai multe ori o persoană iubește prea mult, alta are nevoie de spațiu și multe alte motive. Lidia Fecioru ne spune când trebuie să conștientizăm că relația nu mai funcționează și să ”ne luăm bagajele”.

Bionergoterapeutul Lidia Fecioru este de părere că atunci când cineva îți spune că e nevoie de o pauză  în relație, acest lucru înseamnă finalul acesteia. Motivul în reprezintă faptul că persoana care vine cu o astfel de propunere nu mai are sentimente pentru tine.

„Pauză în relaţie? Când ai auzit fraza asta, îşi faci bagajele.

În această perioadă, cel mai des se întâlnesc aceste fraze, că am obosit, că vreau să mă adun, să mă concentrez, să văd dacă asta îmi doresc sau am nevoie de timp pentru a mă putea descoperi. Ori nu e nimic cu tine, eu am o problemă, sau eu acum sunt fericită, dar parcă nu mă văd cu tine în viitor.

Acea relaţie e moartă de mult”, a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, la Antena 3.

Motivele de pauză sunt o minciună

De asemenea, Lidia Fecioru este de părere că motivele de pauză de mai sus, sunt doar niște minciuni, dar totuși ele pot avea și o altă semnificație în funcție de dorințele partenerului.

„Unii vor pauză în relaţie că mai au o relaţie şi vor să vadă dacă pot apăsa pedala pe cealaltă relaţie. Indiferent cât am vrea să fie de netedă, rămân nodurile.

Dar ce se întâmplă în sufletul celui căruia i s-a spus că vrea pauză în relaţie? Acel om îşi va căuta vina, dar el e ok. (…) Un bărbat vine cu tine să-ţi rezolve problemele, nu să-ţi aducă altele noi”, a mai spus Lidia Fecioru.