Vrei să scapi de riduri sau să nu faci riduri? Aplică 10 zile masajul facial super simplu folosind acest obiect banal din bucătăria ta

15 feb. 2020
Vrei să scapi de riduri sau să nu faci riduri? Aplică 10 zile masajul facial super simplu folosind acest obiect banal din bucătăria ta

Odată cu avansarea în vârstă încep să apară și primele riduri. Deși atunci când suntem tineri, avem tendința să ne neglijăm tenul, odată cu trecerea timpului începem să regretăm că nu am apelat la trucuri simple la momentul potrivit. Dacă nu aveți timp sau bani pentru a merge la saloanele de înfrumusețare, vă puteți crea propriul ritual acasă.

Masajul este extrem de eficient când vine vorba despre estomparea riduriloe și pentru a conferi o elasticitate mai mare pielii. Pentru a face acest lucru acasă cât mai eficient posibil este nevoie doar de o lingură, dar și de uleiul pe care-l aveți în bucătărie.

Înainte de începe masajul facial, un lucru esențial este curățarea cu multă atenție a tenului. Puteți folosi un scrub din zațul de cafea, apoi utilizați un gel de curățate sau săpun cu ph pentru copii. Ulterior aplicați apă termală pentru calmarea tenului, iar așa vă veți asigura că tenul este complet curat.

Cum faceți masajul corect

Imediat ce ați terminat acest proces, puteți trece la masaj. Puteți opta pentru un ulei de cocos, de migdale, de jojoba, dar și de măsline. Îl aplicați pe față și imediat după ce ați terminat, luați o lingură și cu mișcări circulare, masați zonele în care există riduri sau alte probleme ale pielii.

Specialiștii spun că folosind acest ritual, în 10 zile veți începe să sesizați diferența. Ridurile se vor mai estompa, iar tenul va arăta mai sănătos și mai strălucutor. Acest tip de masaj eliberează tensiunea acumulată în diverse zone ale feței și îmbunătățește circulația. Un alt beneficiu al aceste tehnici, este că puteți pierde centimetri buni din zona obrajilor, ceea ce este de bun augur pentru cei cu obraji ceva mai bucălați.