Vulpița, declarații în direct! A amenințat că se omoară! Ce i-a făcut Viorel după cina romantică de Dragobete

Serialul telenovelistic dintre Veronica Stegaru, zis Vulopița, și Viorel, de la Acces Direct, una dintre cele mai urmărite emisiuni din România, continuă cu un scandal de zile mari. Se pare că sărbătoarea de Dragobete le-a adus ghinion celor doi care s-au certat chiar după cina romantică din cauza unui gest inconștient făcut de Viorel.

Vulpița, reacție ieșită din comun

Cu toate că ziua de Dragobete trebuia să fie una de vis pentru cei doi îndrăgostiți, aceasta a căpătat o turnură nefastă. Aceasta a început bine, dar s-a terminat oribil. Astfel, Vulpița a reușit să își surprindă soțul cu un cadou inedit, o cină romantică, lucru probabil învățat în București, după ce a devenit vedetă. Cu toate acestea, finalul surprizei a adus-o pe Veronica la lacrimi, tânăra începând să plângă pe platou în timp ce povestea.  Se pare că imediat după ce au mâncat, Viorel s-a urcat în mașina unei femei necunoscute și a plecat, lucru care a făcut-o pe Veronica Stegaru extrem de tristă, aceasta anunțând, în direct, că dorește să se sinucidă. „Puteam și eu să merg la unul în mașină”, a spus Veronica în platou.

Explicația lui Viorel

Scandalul a izbucnit instant, iar Viorel nu a stat deloc pe gânduri la cele întâmplate, reproșându-i Veronicăi faptul că ea a făcut, de-a lungul timpului, lucruri cu mult mai grave, peste care el a trecut și chiar le-a uitat.

„Tu când ai făcut câte ceva, eu nu am făcut ce ai făcut tu. Asta e femeia care mă angajează mâine”,i-a spus Viorel soției lui, vizibil supărat de spusele ei. „Viorele, te bat! Am ajuns proastă…” a mai Veronica, pângând.

Revista Presei