Vulpița îi pune pe jar pe bărbații din România: Pregătiți-vă! Ce planuri deocheate are soția lui Viorel

vulpita

Vulpița și-a clădit peste noapte un nume în industria de entertainment. Și-a creat o comunitate solidă de fani, oamenii o opresc pe stradă pentru a face poze cu ea iar melodiile pe care le lansează intră direct pe locul 1 în trending. 

Acum, soția lui Viorel Stegaru face un anunț care îi pune pe jar pe bărbații din România: Vrea să renunțe la relația cu Viorel și la aparițiile în emisiunea Acces Direct, pentru un plan care nu va face decât să îi crească și mai mult popularitatea.

Potrivit Vulpiței, aceasta își dorește să participe la emisiunea „Mireasa”, realizată tot de Antena 1, unde speră să își găsească jumătatea.

Vulpița îi pune pe jar pe bărbații din România: Pregătiți-vă

Anunțul Veronicăi Stegaru vine după ce relația ei cu Viorel s-a deteriorat din ce în ce mai mult de la o zi la alta.

În timp ce se pregătea la make-up pentru o nouă ediție a Acces Direct, Vulpița a fost interogată de reporterul emisiunii:

„La ce emisiune vrei să te duci?

La Mireasa. Vreau să-mi găsesc și eu jumătatea vieții mele.

Păi nu e Viorel?” , a fost conversația scurtă dintre Veronica Stegaru și reporterul Acces Direct.

Așadar, bărbații care o simpatizează pe Vulpița vor avea șansa în perioada următoare să o urmărească pe aceasta într-o nouă ipostază, mai sexy și mai provocatoare. Și, cine știe, unul dintre ei s-ar putea să fie chiar cel care va reuși să-i fure inima Vulpiței.

 

Citește și:

Revista Presei