Vulpița, în sfârșit devansată pe Youtube! Ce piesă nouă a făcut furori și a luat fața manelelor care dominau top 10! Cine o cântă

18 mai 2020
Vulpița, în sfârșit devansată pe Youtube! Ce piesă nouă a făcut furori și a luat fața manelelor care dominau top 10! Cine o cântă

Maneaua cântată de Rafaelo în colaborare cu Vulpița a fost pe locul 1 în trending Youtube multe zile la rând. De altfel top 10 era dominat de manele clasice sau moderne, cântate de Jador, Culiță Sterp, Carmen de la Sălciua, Betty Salam sau Dani Mocanu.

În sfârșit o piesă nouă, apărută de piață, a urcat rapid pe Youtube și a ajuns pe locul 2 în trending, o piesă care nu face parte din categoria celor de petrecere.

Este vorba despre colaborarea dintre Dorian Popa și Amna, care au strâns 1,2 milioane de vizualizări în doar patru zile, cu Cealaltă ea.

Top trending pe Youtube

Pe locul 1 se află totuși tot Jador, cu o colaborare cu Nikolas Sax, Inima nu plânge. Locul 3 îi revine Vulpiței, care părea că nu va mai coborî de pe locul 1, locul 4 Malyna cu Pervesule vagabond, o altă manea clasică, iar locul 5 îi revine Mirei, cu O privire.

Dani Mocanu este pe 6, cu un video la grătar, nu cu o melodie, semn că oamenii sunt interesați de tot ceea ce face manelistul. Locul 7 este ocupat de o piesă ciudată, veche, 6IX9INE- GOOBA, străină, locul 8, Bogdan de la Ploiești, care cântă tot manele, urmat pe 9 de Vlăduța Lupău și de Irina Rimes cu Sarea de pe rană pe 10.

Smiley, desi are o melodie absolut superbă și inspirațională, nu a intrat în top 20, semn că preferințele publicului românesc în materie de muzică sunt destul de bizare.