Vulpița, scandal mare la Acces Direct! Pauză în relaţia cu Viorel: O sărutai şi pe buze. Să-ţi fie ruşine, Viorele!

06 mart. 2020
Vulpița, scandal mare la Acces Direct! Pauză în relaţia cu Viorel: O sărutai şi pe buze. Să-ţi fie ruşine, Viorele!

6Decizie surprinzătoare luată de Vulpiţa! Aceasta a anunţat că doreşte să ia o pauză în relaţia cu soţul său, Viorel, după ce acesta ar fi fost surprins în compania unei alte femei. Incredibil cum s-a terminat totul.

Un nou scandal între Veronica şi Viorel

Veronica din Blăgești a a cerut o pauză în relaţia sa cu Viorel, după cinci ani de căsnicie. Vulpița i-a spus în direct soțului ei ce va face, motiv pentru care cei doi au dormit separat. În timp ce tânăra a rămas în dormitor, soţul a ajuns să doarmă pe canapea. Decizia de separare ar fi venit după ce Viorel a fost văzut în compania unei alte femei. Aceasta i-a adresat bărbatului cuvinte grele.

„Trebuia să o atingi aşa că eşti tu deştept. O sărutai şi pe buze. Să-ţi fie ruşine, Viorele! (…) Ia-ţi hainele şi să nu mă deranjezi!”, i-a spus Veronica lui Viorel, potrivit spynews.ro.

A doua zi, cei doi soți au explicat cum a fost să doarmă separați după cinci ani de căsnicie. În timp ce Veronica a fost un pic mai afectată de decizia luată, Viorel a fost foarte supărat

„Foarte grea (n.red. noaptea fără Viorel”. Am dormit cu ursuleţul. Am dormit cu el în braţe şi îmi pare rău că am luat o decizie foarte… nu trebuia. Nu am putut să dorm chiar devreme. I-am trimis bilețel cu noapte bună, nu mi-a răspuns.”, a explicat Vulpiţa, regretând decizia luată.