Will Smith si Martin Lawrence, virali pe internet! Gestul cu care au uluit intreaga planeta

Bad-Boys-premieră-Will-Smith-Martin-Lawrence-6

Extravaganță ca asta doar la Hollywood mai poți vedea. Will Smith și Martin Lawrence au uimit o lume întreagă cu cea mai nouă apariție a loc. Imaginile au devenit imediat virale pe internet. Totul s-a întâmplat la premiera filmului Bad Boys.

Will Smith și Martin Lawrence, extravaganță de Hollywood

Will Smith și Martin Lawrence au captat toate privirile la premiera filmului Bad Boys. Cei doi mari actori au blocat traficul pur și simplu când au ajuns la celebra locație. Și-au făcut o intrare de gală. De acolo nu au lipsit armatele de bodyguarzi, polițiști și fotografi.

Cele două mari staruri ale Hollywoodului au sosit în uralele fanilor la premiera “Bad Boys for Life”. Fostul “Prinț din Bel-Air” s-a aflat la volanul unui roadster Porsche 911 Carrera 4S, iar Martin Lawrence a ocupat scaunul din dreapta. Cei doi și-au salutat fanii din mașină, apoi și-au făcut o intrare spectaculoasă pe scenă, la bordul roadster-ului german.

Will Smith și Martin Lawrence își reiau rolurile din producțiile care au rulat în cinematografe în 1995 și 2003. Cei doi interpretează din nou rolurile detectivilor Mike Lowrey și Marcus Burnett.

Porsche Carrera 4S, vedeta apariției

Celebrul bolid Porsche Carrera 4S a apărut și în filmul Bad Boys. Acolo i-a dat mari bătăi de cap lui Marcus, care a coborât din ea destul de dificil. Mașina este propulsată de un motor de 3.0 litri, care dezvoltă 420 de cai putere și un cuplu de 500 Nm, livrați către toate cele patru roți prin intermediul unui sistem de tracțiune integrală 4S și al unei transmisii automate PDK. În gamă își face apariția și opțiunea unei cutii manuale.

 

 

 

 

Citește și:

Revista Presei