Zanni a dat lovitura alături de Alex Velea! Ce super reușită au bifat cei doi

17 iul. 2021
Zanni a dat lovitura alături de Alex Velea! Ce super reușită au bifat cei doi
Zanni și Alex Velea

Spre deosebire de Mario Fresh și Lino Golden, Zanni nu se dezice de mentorul său, Alex Velea. Iubitul Antoniei i-a promovat intens pe toți cei trei tineri și i-a ajutat să se lanseze în muzică, reușind să-i impună și la emisiunile de top. Doar că odată ce s-au simțit celebri, Mario și Lino au decis să meargă pe drumul său, nu fără a isca și un scandal de proporții.

Alex Velea le-a dat o replică usturătoare și a arătat publicului că cei pe care el îi numea fii adoptivi, s-au dovedit a fi  doi ingrați, care fără el nu reușesc să mai scoată niciun hit.

Alex Velea și Zanni au lansat împreună o super piesă

În schimb, la doar o săptămână de la finalizarea Survivor România, unde Zanni a ieșit învingător, iată că apare și piesa promisă. Alex Velea, în colaborare cu protejatul său au lansat Doamne, dă-mi puțin noroc, în urmă cu mai puțin de 24 de ore.

Clipul a ajuns imediat în trending și a strâns peste 400.000 de vizualizări deja. Se află pe locul 5 pe Youtube, în momentul de față, dar se așteaptă să urce. Topul este condus momentan de Dani Mocanu, care revine după o lungă perioadă de absență.

Acesta a fost condamnat la 6 luni de închisoare pentru versurile unei melodii, care strânsese zeci de milioane de vizualizări pe Youtube. Sentința a fost, însă atacată cu apel, așa că manelistul este în continuare în libertate și continuă să aibă mare succes.

Jador își ia o pauză

De remarcat, însă și colaborarea dintre Zanni și Alex Velea, care a avut mare impact la public. De altfel, este cel mai popular clip scos vreodată de câștigătoru Survivor România, care speră ca acesta să fie doar începutul.

Jador, care a fost mult timp Regele Youtube-ului, a tranmis că nu va mai scoate nicio piesă în această vară pentru că nu găsește nimic pe placul lui, așa că va lua o pauză. Și el a lansat un clip cu Cătălin Moroșanu, când a revenit de la Survivor România, dar nu a captat atât de mult atenția fanilor.