Zilele în care îți poți cumpăra mașina mai ieftin. Puțin știu asta. Poți obține reduceri mai mari decât crezi

masina condus

Dacă îți dorești să achiziționezi o nouă mașină și nu este foarte grăbit, ai șanse mari să te bucuri de prețuri mult mai mici decât cele normale. Există anumite momente ale anului în care prețul unei mașini poate fi redus semnificativ.

În cazul în care ți-ai ales modelul și știi ce îți dorești de la noua ta mașină, râmâne doar de așteptat. Mașinile noi sunt comercializate de dealeri care beneficiază de bonusuri și prime pentru a-și îndeplini obiectivele de vânzări, iar aceste obiective sunt stabilite săptămânal și lunar.

De asemenea, cel mai important lucru în calcularea bonusurilor îl reprezintă rezultatele trimestriale. Astfel, dacă te-ai hotărât deja în legătură cu modelul de mașină pe care îl vrei și vei intra într-un showroom în ultimele zile ale trimestrului, mai exact în lunile martie, iunie, septembrie și decembrie, s-ar putea să ai o surpriză.

Acest lucru se întâmplă din cauza faptului că vânzătorul este doar la câteva mașini distanță de îndeplinirea targetului, iar pentru a avea un bonus generos, va lăsa mult la prețul de achiziționare al mașinii.

Mașinile trebuie vândute

Astfel, tot ce trebuie să facă este să porți o discuție cu dealerul tău. Acest lucru va conta foarte mult la calcularea bonusului din vânzări și ține minte faptul că acea mașină trebuie vândută foarte repede.

Modelele de mașini se deapreciază de la un an la altul, iar interesul dealerilor dar și al reprezentanțelor auto este ca modelele deja existente să fie vândute în cel mai scurt timp. De asemenea, un alt aspect important de care poți ține cont este și versiunea mașinii.

Dacă vrei să optezi pentru o versiune mai veche a unei mașini, discountul de achiziție va fi unul mult mai mare decât te aștepți.

Revista Presei