A slăbit enorm și are acum un corp de milioane. Dieta extremă la care a a apelat o cântăreață: ”Acum mă încadrez în haine de la raft„

06 dec. 2020
A slăbit enorm și are acum un corp de milioane. Dieta extremă la care a a apelat o cântăreață: ”Acum mă încadrez în haine de la raft„
Photo by Thought Catalog

Cu toții îi ascultăm muzica și o iubim pentru felul lejer de a fi și pentru personalitatea sa și eram obișnuiți cu ea durdulie și întotdeauna zâmbăreață. Se pare, însă, că greutatea sa îi făcea probleme, fiindu-i greu să își susțină concertele și turneele prin lume. Obosea foarte rapid și ajungea să fie foarte obosită, astfel că a decis să facă o schimbare.

Fanii au început să observe o schimbare a aspectului artistei Adele în jurul lunii octombrie 2019, când a postat o poză pe Instagram în care arăta foarte diferit de cum o știam, care includea expresia „Plângeam, dar acum transpir”, insinuând că lucrează la fizicul ei mai regulat.

De asemenea, se știa că Adele și fostul ei soț Simon Konecki s-au despărțit la începutul acelui an, în aprilie. Au fost căsătoriți timp de doi ani și au împreună un fiu de 7 ani, Angelo Adkins. Apoi, în decembrie, Adele a postat un Instagram alb-negru la o petrecere, pozând cu cineva îmbrăcat în Grinch, vizibil mult mai slabă.

Deși Adele nu a dezvăluit exact cât a slăbit, este clar că a pierdut multe kilograme anul acesta și sperăm că este sănătoasă și lucrează cu profesioniști pentru o dietă și o rutină de fitness care o fac să se simtă cât mai bine.

Iată ce am descoperit despre dieta și obiceiurile sale de fitness până acum:

Și-a intensificat antrenamentele:

Adele face exerciții de trei ori pe săptămână, potrivit unei surse care a vorbit cu revista Us Weekly „Lui Adele nu i-a plăcut sniciodată să se antreneze”, a spus sursa. Dar a devenit o parte a rutinei ei normale și a alternat între antrenamentele încrucișate și Pilates. „Face sesiuni de 60 de minute care includ cardio, antrenament de circuit și Pilates . A găsit o rutină care funcționează pentru ea și se bucură mai mult de ea”. Într-un interviu din 2016 cu Vogue, cântăreața a spus că se străduia să se mențină în formă pentru spectacolele sale, ceea ce a dus la pierderea în greutate. „Încercam să obțin ceva rezistență pentru turneul meu, așa că am slăbit puțin. Acum mă încadrez în haine normale, disponibile pe raft – ceea ce era o problemă cu adevărat mare pentru mine! ” a declarat aceasta.

Se presupune că respectă dieta Sirtfood:

În ianuarie, oamenii au raportat că Adele a urmat o dietă „strictă”. „Pierderea ei în greutate s-a întâmplat pentru că a redus consumul de alcool și mănâncă mai multe alimente reale”, a spus o sursă. „Dar acum iubește și transformarea ei fizică. Este mai încrezătoare, se îmbracă diferit și, în general, pare mai fericită. ” Multe reviste au susținut că vedeta urmează dieta Sirtfood, dar cântăreața nu a confirmat niciodată.

Se concentrează pe binele său emoțional și al fiului său:

În ciuda pierderii în greutate a cântâreței, ne place că mantra ei de viață a fost întotdeauna despre fericire sa și a fiului ei mai întâi și mai apoi despre aspect. „Cred că indiferent cum arăți, cheia este să fii mai întâi de toate fericit cu tine însuți. „Și atunci știi dacă vrei să încerci să îmbunătățești lucruri care nu îți plac la tine, atunci fă-o după ce te apreciezi pe tine însuți.„ a declarat aceasta la un moment dat.