Complet neașteptat! Femeia cu care Cătălin Măruță ar fi avut o aventură chiar înainte de Andra. Este o cântăreață celebră

27 oct. 2020
Complet neașteptat! Femeia cu care Cătălin Măruță ar fi avut o aventură chiar înainte de Andra. Este o cântăreață celebră

Andra și Cătălin Măruță formează cel mai iubit cuplu din showbiz. Cei doi sunt împreună de mai bine de zece ani, dar sunt la fel de îndrăgostiți ca în prima zi. De fiecare dată când apar împreună în emisiuni împreună aceștia transmit multă energie pozitivă și arată chiar ca o familie perfectă și fericită.

Recent, Cătălin Măruță a împlinit 13 ani de Pro Tv, prilej cu care frumoasa lui soție l-a vizitat în direct. Ea a fost nevoită să răspundă și la câteva întrebări provocatoare. În caz contrar era nevoită să guste sosurile picante pregătite de colegii partenerului său de viață.

Același lucru a trebuit să-l facă și Cătălin Măruță, doar că acesta a fost mult mai puțin curajos ca Andra, care a răspuns la toate întrebările, în timp ce soțul ei a preferat să lăcrimeze de la sosurile extrem de condimentate.

De aici doar un pas până la speculațiile care au apărut pe internet. Cătălin Măruță a evitat să citească provocarea legată de Anna Lesko, ceea ce a părut să o deranjeze pe Andra, astfel că mulți au tras concluzia că prezentatorul Pro Tv ar fi avut o aventură cu Anna Lesko înainte ca acesta să fie într-o relație cu actuala soție.

Provocarea la care Andra a răspuns neașteptat

De altfel, Anna Lesko este celebră pentru numărul mare de relații și aventuri pe care le-ar fi avut cu bărbați din lumea showbizului și a milionarilor.

Provocarea lansată de colegii lui Cătălin Măruță Andrei a întărit și mai mult ipoteza lansată pe internet de fanii celor doi.

„Să zicem că Măruță suferă de tristețe cronică și medicii spun că singurul tratament ar fi să se retragă timp de o lună, pe o insulă pustie, alături de o asistentă grijulie. Singurele care l-ar putea salva și trata ar fi Anna Lesko și Andreea Raicu”, a fost întrebarea pe care a primit-o Andra.

Curajoasă, aceasta a menționat-o imediat pe Anna Lesko, motivând cu un zâmbet ironic că aceasta este extrem de grijulie, după cum a văzut la Ferma.

„Eu sunt cea care alege. Și am zis că, dacă tot la bal, ia-o, tată, pe Anna Lesko. Am văzut că e grijulie în ”Ferma. Orășeni vs. Săteni”, așa că o să fie grijulie și cu tine”, a răspuns artista.