A uitat-o complet pe Lidia Buble! Răzvan Simion a fost surprins cu o altă femeie. Cei doi au făcut o escapadă

de: Ana Toma
03 sept. 2020
A uitat-o complet pe Lidia Buble! Răzvan Simion a fost surprins cu o altă femeie. Cei doi au făcut o escapadă
Lidia Buble și Răzvan Simion

Despărțirea de Lidia Buble a rămas istorie pentru Răzvan Simion. Prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani pare că a uitat-o complet pe artistă, acesta fiind surprins cu o altă femeie, într-o escapadă secretă în Turcia.

Lidia Buble și Răzvan Simion și-au anunțat despărțirea în urmă cu câteva luni. Vestea care a apărut în spațiul public nu i-a șocat prea mult pe internauți, având în vedere faptul că cei doi nu au mai fost văzuți de mult timp împreună.

Deși anunțul separării a fost făcut de Răzvan Simin și până atunci se părea că el era cel care suferă cel mai mult, acum lucrurile au luat o întorsătură complet diferită. Prezentatorul Tv a trecut cu bine peste despărțire și și-a refăcut viața.

Potrivit Libertatea, acesta a fost surprins în compania unei femei, în Istanbul, la un hotel de lux. Este evident faptul că prezentatorul tv nu a vrut să facă publică noua sa relație, deoarece acesta nu a mai postat nimic pe rețelele de socializare în timpul concediului său.

Sursa citată a mai precizat că Răzvan Simon a fost contactat și întrebat despre această întâlnire, însă fostul iubit al Lidiei Buble a refuzat să ofere orice fel de detaliu pe acest subiect.

Despărțiți, dar încă împreună?

Deși Răzvan Simion și Lidia Buble nu mai formează un cuplu de ceva timp, cei doi au decis să continue colaborarea pe care o iau. De asemenea, artista a continuat să rămână în casa lui Răzvan Simion până va găsi un loc pe placul ei unde să se poată muta.

”O nouă călătorie…Sunt diferit astăzi pentru că am învățat să nu îi mai judec pe ceilați și nici pe mine. Am învățat să îi iert pe ceilalți pentru că mi-au oferit prea mult ori prea puțin, dar mai ales să mă iert pe mine. Au fost ani în care m-am iubit prea puțin în timp ce primeam prea multă iubire cu care nu știam ce să fac. Au fost ani în care m-am ferit de iubire ca de cel mai mare dușman. Au fost ani în care iubirea mi-a fost oxigen.

Ce am învățat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertatea emoționanală, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe mine pentru tot ce am fost și pentru tot ce n-am fost…Suntem în continuare o echipă și construim proiectul muzical și în rest doi…foști iubiți..actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr, iar astăzi sunt înțelept. Viață frumoasă, suflețel”, a fost unul dintre mesajele postate de prezentatorul tv la scurt timp după despărțire.