Absolut jenant! Dana Budeanu s-a făcut de râs în întreaga țară! Cum a fost surprinsă aceasta

10 nov. 2020
Absolut jenant! Dana Budeanu s-a făcut de râs în întreaga țară! Cum a fost surprinsă aceasta

Odată cu finalizarea alegerilor locale, vocea Danei Budeanu s-a auzit din ce în ce mai puțin. Mare susținătoare a Gabrielei Firea, aceasta a ales să renunțe și la verdictul său politic, dar a continuat să facă furori pe Youtube cu „Amețitele și Mafioții”. Acum jurnaliștii B1 Tv, Radu Băzăianu și Răzvan Zamfir i-au dat o lovitură năucitoare.

Cei doi practic au făcut-o de râs în întreaga țară, folosindu-se de umorul lor fin. Practic aceștia au arătat că celebra Dana Budeanu plagiază modelele și designerii de talie internațională. „Dănuța, prinsă cu copiuța”, titrează B1 Tv.

Dacă numărul criticilor Danei Budeanu s-au înmulțit în ultima perioadă, ei bine există și cineva care o apreciază. Neșteptat, dar… este vorba despre Oana Zăvoranu, care în ultima perioadă le-a luat la țintă pe toate vedetele de sex feminin. A început cu Adelina Pestrițu, a continuat cu Andreea Marin și Oana Roman, iar lista rămâne deschisă.

„Merge, mai puțin ieșirile grave în decor uneori, vocabularul grosolan și scălâmbăielile neadecvate… dar măcar zice ceva, nu face pe ”nevinovata” ca toate de pe plaiurile astea amărâte”, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram răspunzând la una din întrebările fanelor ei, care au vrut să știe ce părere are despre Dana Budeanu.

Dana Budeanu, umilită de o doctoriță

Ana Cichirea, medic român stabilit Belgia o acuză și ea pe Dana Budeanu că ar fi copiat mai multe modele ale unor designeri internaționali și a postat mai multe fotografii ca probe, pe pagina ei de facebook.

„Draga copiatoare de stil,

Recunosc ca am cumparat si eu cateva carpite de la tine. Nu o sa comentez calitatea lor…nu m-a obligat nimeni sa cheltui bani la taraba ta.

Imi erai simpatica pe vremea cand apareai rar si vorbeai putin. Apoi te-ai transformat usor usor in profesoara (vorba lui Chirila) si mi-ai starnit curiozitati. M-am tot intrebat cine esti tu sa jignesti medicii si pe toti oamenii responsabili care poarta masca, indiferent de conditii, din luna martie pentru a-i proteja inclusiv pe cei ca tine? Cine esti tu sa deschizi gura pe subiecte de medicina? Cine esti tu sa-ti bati joc in repetate randuri de cei care ti-ar salva viata oricand in caz de nevoie? Cine esti tu de fapt mai Danuta Gutila?

Eu nu cred ce spune Rizea despre tine. Nuuuuu…eu nu cred asa ceva. Eu sunt mai sceptica din fire si-mi place sa-mi formez propriile opinii pe baza unor informatii concrete, dovezi, nu din simple vorbe. Asa m-a educat pe mine scoala medicala, sa gandesc. Ghinion…dar ai apasat butoane gresite.

Pe tine la Londan, my home ce te-au invatat aia? Asa ti s-a spus la scoala de business ca se construieste un brand? Asa ai invatat tu sa faci bani la Royal Holloway? Copiind, mintind, cu smechereala si combinatii, bazandu-te pe naivitatea publicului roman si a clientului needucat? Ia spune-ne si noua unde e publicata lucrarea ta de doctorat ca nu o gasesc pe nicaieri si vreau sa o citesc sa aflu si eu mai mult despre UE. Nu o gasesc pentru ca nu exista. Dar subiectul asta il vom detalia mai tarziu.

By da way, Vauthier e mai usor de cusut. La McQueen trebuie sa mai exersezi putin. La imaginatie stai foarte prost, dar acum e prea tarziu sa mai faci ceva.
In fine…kiep in taci mai diarrrrrr. Cu drag,
Un om!????

P.S. Oare mai gasesti un loc si pentru mine la scoala aia de stil? Nu vreau sa stau mult, vreau doar sa va invat cum se asorteaza si cum se poarta corect masca. Informatiile oferite de tine, cuvant cu cuvant din revista Vogue, nu ma intereseaza. Eu sunt greu de pacalit”, a scris Ana Cichirea pe pagina ei de Facebook.