Dana Budeanu revine cu un circ de zile mari: vedetele super celebre pe care le acuza de prostitutie. Printre ele si Andreea Esca

de: Ana Toma
29 oct. 2020
Dana Budeanu revine cu un circ de zile mari: vedetele super celebre pe care le acuza de prostitutie. Printre ele si Andreea Esca
Dana Budeanu/ Sursa foto: Facebook

Umilință cruntă pentru marile vedete din România. Dana Budeanu lansează serie de atacuri dure, fără precedent la adresa lor. Cuvinte grele au fost spuse despre Adelina Pestrițu, Andreea Esca și nu numai.

Dana Budeanu s-a dezlănțuit în spațiu public. Ea consideră ”prostituție” faptul că unele vedete din România au confirmat că au fost infectate cu noul coronavirus, doar pentru bani și pentru fel de fel de parteneriate.

”Nu știu dacă ați observat, dar ele (n.r. – vedetele) nu se mai ocupă cu vedetistmul nicăieri. Acum, toate vedetele se ocupă cu…să fie testate pozitiv și, după aceea, să vorbească la televizor despre această „boală”. Ca să intru așa, direct, în voi, toți cei care ați făcut asta sunteți niște nenorociți.

Asta înseamnă să te prostituezi la greu pentru orice. Voi ați făcut o crimă împotriva tuturor oamenilor care s-au uitat, dacă nu ați realizat. Voi, care faceți orice pe bani! Acești oameni se uită doar la televizor și doar pe social media, inclusiv la voi, nenorociții dracului care sunteți. Javrelor! Ăia care ați luat bani și nu numai. Cei care ați acceptat să faceți aceste parteneriate pe boală. Javrelor!”, a spus Dana Budeanu in cel mai recent videoclip din seria Verdict.

Ați instaurant panică

Dana Budeanu consideră că prin apariția persoanelor publice care au tot confirmat că au fost infectate, s-a instaurat o panică în inimile urmăritorilor și au fost ”îmbolnăvite suflete” în toată această perioadă.

”Voi ați indus o panică de nedescris, care a îmbolnăvit minți și suflete în această perioadă. Nu ne interesează că sunteți voi bolnavi. Facem ceva pe voi. De ce n-ați ieșit, javrelor, cu orice altă boală, de-a lungul timpului, ca să fiți alături de oameni și societate? Nu vă e, mă, rușine, nesimțiților?

Să luați bani ca să induceți panica în rândurile oamenilor, care sunt speriați, care au rămas fără joburi, care și așa sunt loviți de incompetența celor care ne conduc, în fiecare zi.”, a completat Dana Budeanu în clipul controversat.

Dana Budeanu nu a dat nume, însă printre marile vedete care au fost infectate cu noul coronavirus se numără Adelina Pestrițu, Marcel Pavel, Andreea Esca și multe alte personalități.