Absolut șocant! Ce își injecta Alex Bodi în fiecare zi! Niciodată mai puțin de trei seringi. Ce au descoperit medicii

bodi bianca

Alex Bodi a devenit un nume cunoscut în showbiz după ce s-a căsătorit cu Bianca Drăgușanu. Milionar cu avion privat, acesta spunea că și-a câștigat averea fabuloasă din afaceri legale cu aur. Informațiile din ultimele zile arată, însă că acesta a câștigat sume fabuloase din proxenetism, șantaj și trafic de persoane.

Cea care l-ar fi denunțat la DIICOT ar fi fosta soție, Iulia Sălăgean, care a recunoscut că s-a prostituat în Germania și că a fost supusă mai multor abuzuri. Aceasta are și un copil cu Bodi și mai multe surse sunt de părere că bărbatul a aplicat o rețetă similară și cu Bianca Drăgușanu.

Dintr-un punct de vedere, cel puțin lucrurile par la fel. Fosta blondă a fost bătută cu bestialitate în repetate rânduri de cel care i-a fost soț și după ultima împăcare se pare că aceste decisese că-și dorește gemeni de la ea.

Ce i-au descoperit medicii lui Alex Bodi

Astfel cuplul a mers de mai multe ori la o clinică de inseminare in vitro, pentru a pune în aplicare planul stabilit. Medicii de acolo  au descoperit astfel că Bodi apela la anumite tratamente pentru mărirea masei musculare. Persoane din anturajul acestuia au dezvăluit pentru CanCan.ro că omul de afaceri își injecta trei seringi de steroizi pe zi.

Specialiștii de la clinică i-au recomandat să renunțe la substanțele pe care și le administra pentru a putea face un copil. Iar acesta s-ar fi oprit timp de două luni, tocmai pentru ca Bianca să poată rămâne însărcinată cu doi băieți gemeni. Doar că cei doi s-au certat din nou violent, iar Bodi a decis să revina la mai vechea amanta, Daria Radionova, cu care ar fi avut același plan.

Revista Presei