Cine este femeia celebră care l-a denunțat pe Alex Bodi la DIICOT! Era prostituată pentru el și prietenă cu Bianca Drăgușanu, dar nimeni nu a știut

alex bodi

Alex Bodi se află momentan în arest, iar acuzațiile grave care i se aduc l-ar putea costa 20 de ani de închisoare. Procurorii DIICOT Craiova susțin că acesta ar fi liderul unei grupări mafiote care se ocupă cu trafic de carne vie, proxenetism și șantaj. Cea care l-ar fi denunțat este nimeni alta decât fosta soție, Silva Iulia Sălagean, ajunsă celebră între timp.

Deși au împărțit același bărbat și la început au fost rivale, acum ea și Bianca Drăgușanu sunt bune prietene, ba chiar au și un instructor de fitness comun. Iulia a recunoscut că a fost prostituată în Germania, timp de doi ani și că Bodi îi reproșa că nu produce suficienți bani.

Înainte de acest scandal, despre aceasta se știa doar că este dansatoare la bară și că are o fetiță cu Alex Bodi, cu care a fost căsătorită mai mulți ani. În acest an, ea a încercat să se mute în Germania, împreună cu fiica ei, dar fostul soț a acuzat-o de răpire internațională, pe motiv că îi ia copilul fără să-l anunțe.

A fost și Bianca prostituată pentru Bodi?

Alex şi Iulia s-ar fi cunoscut în urmă cu cinci-șase ani la Mediaş, şi, după o perioadă scurtă de timp, s-ar fi căsătorit. El a dus-o în Germania, la Frankfurt, unde apropiaţii susțin că ea ar fi lucrat ca dansatoare la bară într-un club din oraş. Acum aflăm, însă că era de fapt prostituată.

Pe internet, ea posta că vrea să fie make-up artist. Deși divorțată de Bodi și certată cu el, în vara acestui an, ea s-a aflat deseori în preajma fostului soț, cu care s-a mutat pentru o perioadă în vila pe care afaceristul o împărțea și cu Bianca Drăgușanu. Practic era un trio amoros bizar, dar se pare că la mijloc erau de fapt un business periculos și ilegal.

Întrebarea pe care și-o pune toată lumea acum este legată de Bianca. A practicat și ea aceeași meserie ca și Iulia, ținând cont de episoadele violente pe care le-a făcut deja publice?

Revista Presei