Aceste zodii nu vor fi niciodată împreună! Care este motivul. Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a spus totul

de:
30 iun. 2020
Aceste zodii nu vor fi niciodată împreună! Care este motivul. Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a spus totul

În momentul în care formezi un cuplu, semnul zodiacal joacă și el un rol destul de important. Multe persoane țin cont de asemănările dintre zodii atunci când își aleg partenerul, iar uneori aceasta este alegerea cea mai corectă. 

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit la Antena 3 despre cuplurile care nu se potrivesc din punct de vedere zodiacal. Caracteristicile definitorii pentru fiecare zodie sunt cele care vor face ca lucrurile să nu meartă atât de bine în relația celor doi.

Zodiile care nu se potrivesc

Gemeni și Capricorn pot conviețui împreună, însă Capricornul este o zodie care își dorește liniște, iar Gemenii își doresc distracție. De asemenea, Capricornul își va dori întotdeauna stabilitate, deoarece este familist, iar Gemenii sunt o zodie destul de greu de ținut în loc.

Alte două zodii care nu se potrivesc sun Racul și Vărsătorul. Racii sunt, la fel ca și Capricornii, familiști și sensibili. De cealaltă parte, Vărsătorii au mereu chef de distracție și chef de ducă. Astfel, mereu vor apărea discuții între cele două semne zodiacale.

Feciora și Leul sunt alte două zodii care nu vor reuși să aibe o relație fericită. Fecioarele sunt geloase, tipicare, în timp ce Leul nu face compromisuri și sacrificii decât dacă își dorește el.

Scorpionul și Berbecul sunt alte două zodii incompatibile. Potrivit bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, se spune că între aceste zodii nu există niciun fel de atracție, de afinitate. De asemenea, se poate spune că aceasta este chiar o combinație fatală.