Umilința supremă pentru Andreea Bălan! Ce i-au putut spune fanii. Vedeta nu mai are liniște

andreea balan george burcea

Este umilința supremă pentru Andreea Bălan. După despărțirea de George Burcea, vedeta încasează o nouă lovitură. Ce i-au putut spune fanii este de neimaginat. Blonda nu mai are liniște.

Umilința supremă pentru Andreea Bălan

Despărțirea de George Burcea se pare că a fost cu ghinion pentru Andreea Bălan. Vedeta a pățit-o din nou. Pentru că vrea să-ți schimbe viața, a anunțat că va ține o dietă. Fanii nu au fost foarte încântați de ceea ce au observat după ce Andreea a postat o fotografie pe Instagram.

Lupta cu eventualele kilograme în plus ar fi doar o himeră. ”Dragilor, de ceva vreme auzisem de ceaiurile pentru slabit si imi doream sa le incerc si eu. Având în vedere că în această perioadă petrec mai mult timp acasă, consider că este important ca în acestă perioadă să administrez produse naturale care să mă ajute la menținerea siluetei.

Am ales aceste produse pentru că au la bază doar plante medicinale și fructe deshidratate extrem de eficiente în lupta cu kilogramele, ajută la întărirea sistemului imunitar, la reglarea digestiei, nu deshidratează și am mai multă energie.

Cat despre sticla cu infuzor, este extrem de practica, ma ajuta sa prepar și să administrez ceaiul din orice loc. Un început de săptămână minunat vă doresc!”, a scris vedeta pe pagina ei de Instagram.

Fanii au reacționat imediat și au taxat-o pe Andreea Bălan. ”Tu ce vrei să mai slăbești, că ești ca pielea și OSU, fără supărare”, a fost unul dintre aceste comentarii.

Andreea Bălan nu mai poate avea copii

Dar asta nu e tot. Vedeta a postat mai multe filmulețe pe contul ei de Instagram, distrându-se împreună cu Ella. Andreea Bălan a povestit că Ella a crezut că ea mai are un bebe în burtică, iar dialogul dintre ele a făcut deliciul fanilor.

„Elluța m-a întrebat dacă mai am bebe. Nu mai am bebe în burtică! Și Clărița a fost bebe, în burtică!” a spus Andreea Bălan, cu zâmbetul pe buze.

„Acum iese un bebe! Nuuu, mai ai bebeee, ai un bebe în burtică!” a spus și fiica cea mare a vedetei, extrem de încântată de idee. Dar totul a fost doar o glumă, cu atât mai mult cu cât chiar Andreea Bălan a mărturisit, după ce a a adus-o pe lume pe micuța Clara, că nu mai poate avea copii din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confruntat.

Revista Presei