Actorul Adrian Văncică, Celentano din Las Fierbinți, dezvăluire jenantă despre Elena Udrea: „Știi cine a fost la mine odată? Elena Udrea. Mamă, ce am tăvălit-o…”

01 iun. 2021
Actorul Adrian Văncică, Celentano din Las Fierbinți, dezvăluire jenantă despre Elena Udrea: „Știi cine a fost la mine odată? Elena Udrea. Mamă, ce am tăvălit-o...

Pe actorul Adrian Văncică îl cunoaște toată lumea, dar pe Celentano din Las Fierbinți îl știe toată România. Serialul de pe Pro Tv este un adevărat fenomen și milioane de români în urmăresc de fiecare dată. Personajele sunt extrem de savuruoase și aproape că au intrat în folclorul românesc.

Unul dintre cele mai celebre este Celentano, pe care atunci când îl urmărești te contaminează cu râs și voie bună. Pe lângă rolul din Las Fierbinți, acesta mai face și stand up comedy, iar la unul din spectacolele lui a apărut și Elena Udrea, în perioada în care aceasta se înscrisese la Teologie.

Invitat la emisiunea „În fața ta”, de pe Digi24, acum ceva timp, actorul a povestit cu mult umor momentul. Deși a fost jenant pentru fosta blondă de la turism, se pare că aceasta a reușit să iasă cu bine din malaxorul glumelor a căror țină era chiar ea.

Moment penibil pentru Elena Udrea

„ – Știi cine a fost la mine odată? Elena Udrea. Mamă, ce am tăvălit-o. Atunci când am văzut-o mi-au sărit toate în cap. Nimerise în sală undeva de Sf. Parascheva și era în perioada în care se dusese la o școală de nu știu ce, să se facă măicuță. Dar ce căutați aici? De ce nu sunteți la Iași ca toți oamenii, de ce nu vă duceți acolo să vă perfecționați? Am început să vorbesc cu ea, ceilalți au început să râdă. Vedeți? Exact și eu fac ca dvs. Stau cu un microfon, vorbesc liniștit, le-am luat banii și pe ei îi țin în întuneric”, a spus actorul.

– A avut replică?

-Doamne ferește, păi cum? Nu. Fată deșteaptă, a râs.

– V-ar fi greu să-l aveți spectator în primul rând pe Klaus Iohannis?

– Nu cred că mi-ar fi greu. E un băiat deștept. Ar înțelege glumele, le zic mai calm, mai liniștit”, a fost dialogul dintre Celentano și moderatorii emisiunii.