Adelina Pestrițu, iubita lui Gabi Bădălău, cel cu care ar urma să se căsătorească Bianca Drăgușanu. Lista vedetelor cu care acesta a avut relații

18 ian. 2021
Adelina Pestrițu, iubita lui Gabi Bădălău, cel cu care ar urma să se căsătorească Bianca Drăgușanu. Lista vedetelor cu care acesta a avut relații
Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu, când formau un cuplu

Până în anul 2014, Gabi Bădălău era un mare crai de Dorobanți. Acesta își petrecea tot timpul în cluburile de fițe și schimba iubitele ca pe șosete. Cea mai mediatizată relație a lui a fost cea cu Ramona Gabor, sora Monicăi Gabor. Cei doi s-au despărțit când s-a aflat că ea l-a înșelat cu un bulgar.

Însă nici Bădălău nu era prea cuminte, el având reputația de mare cuceritor, chiar și atunci când era implicat într-o relație. După despărțirea de Ramona Gabor, acesta s-a refugiat în brațele Adelinei Pestrițu. Cei doi au avut o relație, care s-a finalizat după ce bruneta ar fi devenit iubita prietenelui bun al lui Bădălău, Răzvan Ispas.

Lista iubitelor lui Gabi Bădălău

„Ea nu exista pentru mine, consider ca nu am ce sa vorbesc cu ea. O evit. Mi-a facut un bine pana la urma si ii multumesc”, a spus Raluca Tănase de la Bambi, cea care era iubita lui Răzvan Ispas, când acesta s-a îndrăgostit de Adelina.

Pe lista de cuceriri a lui Bădălău s-au mai numărat și Rocsana Marcu, Andreea Mantea și Vica Blochina. Ultima iubită i-a pus și capac. Claudia Pătrășcanu, care era cu 7 ani mai în vârstă decât el, a rămas însărcinată cu craiul de Dorobanți și i-a spus acestuia că va păstra copilul oricum.

Deși inițial nu a vrut să-și asume răspunderea, conform voceabanilor.ro, Niculae Bădălău, lider PSD cu mare influență și-a obligat fiul să o ceară în căsătorie pe Claudia pentru a evita un scandal. La acel moment era an electoral (2014), iar Victor Ponta era mare favorit la prezidențiale.

Gabi Bădălău vrea să se căsătorească cu Bianca Drăgușanu

Niculae Bădălău era unul din oamenii cu mare putere în partid și afaceri de milioane și nu dorea să atragă atenția asupra lui. Astfel că fiul său s-a căsătorit cu Claudia Pătrășcanu. Cinci ani mai târziu, cei doi s-au despărțit cu scandal, iar Gabi a revenit la viața de dinainte.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău

Acum a petrecut o vacanță în Maldive cu Bianca Drăgușanu, iar tabloidele scriu că cei doi se gândesc chiar și la căsătorie. Până atunci, însă craiul de Dorobanți trebuie să divorțeze și în acte de fosta lui parteneră de viață, întrucât de un an și jumătate, aceștia stau prin procese. Claudia îi cere o pensie alimentară de 15.000 de euro, dar momentan primește doar 3000, iar scandalurile între cei doi continuă.