Adelina Pestrițu șochează România! Câți bani cere pentru doar o postare pe Instagram. Este o sumă imensă

de: Ana Toma
08 nov. 2020
Adelina Pestrițu șochează România! Câți bani cere pentru doar o postare pe Instagram. Este o sumă imensă

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai îndrăgite vedete din social media. Are o carieră de succes, iar viața personală și profesională o pot face să se declare o femeie cu adevărat împlinită.

Puțini știu însă, câți bani reușește să câștige Adelina Pestrițu, din niște simple postări pe rețelele de socializare.

Surse au declarat pentru voceabanilor.ro, că pentru trei postări pe story și trei postări pe pagina de instagram, Adelina Pestrițu încasează suma netă de 7.000 de euro + TVA. Adică, pentru un singur brand, vedeta încasează peste 8.000 de euro.

Poate câștiga într-o zi cât o mașină

Adică, dacă Adelina Pestrițu postează într-o singură zi, mai multe fotografii pentru trei branduri diferite, vedeta poate încasa și peste 25.000 de euro, sumă deloc neglijabilă.

Pe lângă faptul că încasează sume uriașe, Adelina este cea care își și alege produsele. Înainte de a face reclamele, vedeta alege ce vrea să poarte sau ce își dorește să arăte în postările pe care fanii urmează să le vadă.

De asemenea, vedeta colaborează cu toate brandurile printr-un contract de drepturi de autor.

Adelina Pestrițu este antreprenor în online, fondator www.edamagazine.ro și www.byeda.ro și are o comunitate totală de aproape 3 milioane pe social media.

Noua ei imagine a făcut-o câștigătoare a premiului «Best Romanian Influencer» la premiile internaționale E! People Choice Awards 2019.