Dieta lui Helen Hunt, cu care a uluit planeta. Cum slăbește mâncând orice și fără să meargă la sală. Vedeta arată perfect la 60 de ani

de: Ana Toma
29 oct. 2020
Dieta lui Helen Hunt, cu care a uluit planeta. Cum slăbește mâncând orice și fără să meargă la sală. Vedeta arată perfect la 60 de ani

Marile vedete au întotdeauna grijă de silueta lor. Helen Hunt se numără printre cele care reușesc să se mențină impecabil. La aproape 60 de ani, actrița arată demențial și ne spune secretul pentru o talie de invidiat.

Helen Hunt are 57 de ani, însă pentru ea, vârsta e doar un număr. Actrița a mărturisit că nu este o adeptă a dietelor și doar iubește să aibă un stil de viață sănătos.

”Mănânc sănătos, fac mișcare, fac surf”, a mărturisit ea.

Deși cele mai multe persoane consideră că un meniu sărac este cheia pentru un corp de invidiat, Helen Hunt susține că la ea, lucrurile stau diferit. Actrița își oferă luxul de a nu elimina anumite alimente din regim, atât timp cât este atentă să nu exagereze cu porția, iar regula de bază pe care o respectă este să mănânce alimente sănătoase, însă în cantități moderate.

”Este ca o religie pentru mine să nu țin cure de slăbire. Cred că acestea mă fac nefericită. Așa că am hotărât că, decât să țin regim, mai bine rămân cu un trup imperfect. Și, în momentul în care am renunțat la ideea de dietă, corpul meu s-a transformat în felul în care îmi doream”, a mărturisit Helen Hunt.

Nu merge deloc la sală

Actrița a mai povestit că un alt secret îl reprezintă hidratarea corespunzătoare și mișcarea. Deși nu merge la sală, ea aleargă, face yoga și surf, jogging, ciclism, drumeții.

Helen a mărturisit că aceste tipuri de exerciții sunt mult mai benefice și permit arderea a 300 până la 600 de calorii pe exercițiu. Astfel, arzând multe calorii prin mișcare, vedeta nu doar că se menține în formă, dar are și un trup armonios.