Adelina Pestrițu, umilită total de Oana Zăvoranu: I-a dezvăluit cel mai mare secret și a făcut-o de râs în întreaga țară

Oana Zavoranu

Oana Zăvoranu pare să fie într-o formă de zile mari în această perioadă, lansând atacuri pe toate fronturile. După ce a intervenit în scandalul dintre Pepe și Raluca Pastramă, aceasta a luat-o la țintă pe Adelina Pestrițu.

Oana Zăvoranu este extrem de activă pe rețelele de socializare. De curând, aceasta a decis să răspundă la mai multe întrebări adresate de către urmăritorii săi de pe Instagram.

Una dintre întrebări a vizat-o pe Adelina Pestrițu, Oana Zăvoranu fiind rugată să-și spună părerea despre una dintre cele mai în vogă influencerițe din România.

„Nu e nimic de plăcut, falsitate, ipocrizie, minciună și cai verzi pe pereți. Tu crezi ceva din ce zice? Te-a convins să cumperi ceva? Dacă da, ți-a plăcut că ai fost îndemnată să iei?…Răspuns: NU! Pentru că nimic nu e real, ci artificial. Deschideți ochii odată cu influencereala asta obosită… Ce e aia?

Nu vedeți că nici nu știe să vorbească? V-a mințit când și-a tăiat nasul că a căzut cu rolele?..Serios?… Nu, avea o bârnă cât casa, năsoasa și exemplele pot continua că eu le știu mai bine”, a fost răspunsul Oanei Zăvoranu.

După acest atac dur la adresa Adelinei Pestrițu, unul dintre fanii Oanei Zăvoranu a întrebat-o care este motivul pentru care se leagă atât de des de Adelina Pestrițu:

„De ce postezi mereu despre Adelina Pestrițu? Îi dai valoare, tu ești cu multe clase peste ea”, a spus unul dintre internauți.

Răspunsul Oanei Zăvoranu a fost cel puțin la fel de dur ca primul:

„Că doar așa pot să vă repar la cap că v-ați dus cu pluta cu clovnerița asta cu harfe de influencer…ce să influențeze?…Care găină să facă oul prima sau ce?… potole-vu”, a încheiat Oana Zăvoranu.

Vezi și BOMBA zilei! Rareș Bogdan ministru! Un nume greu va fi demis (SURSE)

Revista Presei