Oana Zăvoranu, dezlănțuită! Noi declarații bombă despre Pepe și Raluca Pastramă! I-a umilit mai tare ca niciodată

oana zavoranu

Pepe, pe numele real Ionuț Pascu și Raluca Pastramă divorțează. Subiectul a fost unul deosebit de interesant pentru români, care au luat cu asalt site-urile de știri, căutând informații legate de acest subiect. Prin comparație, alegerile prezidențale din SUA au suscitat mult mai puțin interes pentru publicul autohton.

Oana Zăvoranu a fost și ea vedetă în acest subiect și toată lumea aștepta reacțiile ei caustice, dar memorabile. După divorțul de Pepe din 2011, scandalul dintre cei doi a ținut sus audiențele mult timp. De altfel, atunci popularitatea lui Pepe a explodat și ea, iar la scurt timp anunța o nouă relație. Raluca Pastramă avea să-i devină soție în 2012.

Anunțul divorțului de ce-a dea două parteneră de viață a venit pe Youtube și a fost un adevărat șoc pentru mulți. Cea care s-a bucurat cel mai mult a fost Oana Zăvoranu, care nu a ratat ocazia să-i umilească pe cei doi și să-i ridiculizeze. Într-o potare pe Instagrama, aceasta a șters pe jos cu Pepe și Raluca Pastramă.

”E fomiță mare, vine Craciunul și poate mai iese de vreun concert ceva… vremuri grele, Mon Cher… da’ lasă că de Craciun la ‘insistentele’ fanilor ???….’miraculos’ or sa se ‘împace ’??? … chill… ??? … astea de etnie nu divorțează, nu există această noțiune în mintea lor. Iar ‘soțu’ trebuia să învețe să ‘joace’ mai bine că doar a stat cu o actriță în casă atâța ani… stai jos, nota 4 ???”, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram.

„P.S….. mie sincer mi se rupe si mi se-ndoaie de acesta ‘drama’ cu iz de regie fâsâita…”, a mai adăugat vedeta pe Facebook.

Oana Zăvoranu, acuzații grave la adresa lui Pepe

După divorțul ei din 2011, Oana a făcut foarte multe dezvăluiri din relația ei cu Pepe. Ea a povestit că fostul soț o bătea și o umilea mai ales atunci când bea. Cu toate acestea, vedeta a încercat să se împace cu fostul soț, dar el a fost de neînduplecat, iar asta a înfuriat-o și mai mult.

“O să vadă acest individ că tot ce şi-a construit a fost pe suferinţa mea. Nu mă deranjează că are succes, ci că minte. În locul lui aş fi stat să-mi văd de puradei. V-a păcălit cu zâmbetul ăla fals. Promit: de acum voi fi câine! E o vorbă: răzbunarea e arma prostului.

Eu zic că e mai prost ăla care nu se răzbună. Nu v-am zis că în ultimele şase luni i-am tot trimis mesaje de împăcare, în care i-am spus că vreau să ne putem întâlni pe stradă şi să ne salutăm, să-l strâng în braţe. Nu mi-a răspuns! A continuat să mă sfideze cu nunta. El a vorbit şi eu am tăcut. Tot eu eram aia rea, aia infidelă. Regret că am fost proastă”, spunea Oana la emisiunea lui Dan Capatos.

Revista Presei