Adevărul despre Adela Popescu. De ce boală suferă? Încă poartă branula la mână

adela popescu

Cove s-a trezit singur în urmă cu câteva zile la emisiunea ”Vorbește Lumea”, după ce partenera sa, Adela Popescu, a ajuns la spital. Deși este încă bolnavă, vedeta nu a putut sta prea mult departe de micile ecrane, așa că a revenit în platourile Pro Tv mult mai repede.

Dacă până acum se specula ideea că Adela Popescu ar fi fost infectată cu noul coronavirus, vedeta a dorit să lămurească acest aspect, vorbind deschis în fața publicului său la emisiunea ”Vorbește Lumea”.

Adela a povestit cum a ajuns la spital cu dureri mari în zona abdomenului, iar diagnosticul l-a primit de abia după o săptămână petrecută pe patul de spital

”S-a descoperit o inflamație a intestinului, dar nu se știa exact ce e.

Mi s-au făcut analize, mai multe investigații și s-a descoperit că am o bacterie, extrem de periculoasă. Este o bacterie care se găsește în mod special în carnea de pui insuficient gătită. Acum fac tratament cu antibiotic”, a precizat Adela Popescu la ”Vorbește Lumea”.

Încă poartă branula

Vedeta a vorbit și despre testul COVID, care se face automat în momentul în care ești internat în spital.

”Protocolul atunci când te internează în spital este să îți facă automat un test COVID, iar rezultatul a fost negativ”, a precizat Adela Popescu.

Deși se simte mai bine, într-o fotografie postată recent pe pagina personală de instagram, vedeta încă poartă branula la mână.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

ALL GOOD ❤️ #acasa

O postare distribuită de Adela Popescu (@adela_popescu) pe

Revista Presei