ULTIMA ORĂ: Liviu Vârciu, testat de urgență pentru COVID-19. Olivia Steer a declanșat un scandal imens. De ce a făcut circ

23 iun. 2020
ULTIMA ORĂ: Liviu Vârciu, testat de urgență pentru COVID-19. Olivia Steer a declanșat un scandal imens. De ce a făcut circ

Coșmarul COVID-19 continuă la Antena 1. Toată echipa de la Te cunosc de undeva se află acum în izolare, iar producătorii au fost nevoiți să sisteze filmările. Mai multe vedete ale postului au fost deja confirmate cu coronavirus. Cel mai rău se simte Marcel Pavel. Alina Pușcaș, Andrei Ștefănescu sau Adriana Trandafir sunt momentan asimptomatici.

Pentru că a venit în contact cu prietenul său, Andrei Ștefănescu, Liviu Vârciu a fost obligat să-și facă și el testul pentru COVID-19. Din fericire, rezultatul a ieșit negativ și le-a transmis fanilor lui un mesaj.

„Dragii mei, sunt bine, vă mulțumesc mult pentru mesaje. Nu am nimic. Eu mi-am făcut testul COVID și mi-a ieșit negativ. Jumătatea mea chelioasă e pozitiv, dar e bine și el, nu are niciun simptom. Eu sunt acasă, păzit de jandarmi până marți, în autoizolare, nu am voie să ies. Dar sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu. Aveți grijă, purtați mască, nu e de glumit. Mă întrebau «Știi pe vreunul care are COVID?». «Nu, nu știu pe nimeni». E, știu pe toată lumea acum. Aveți grijă și credeți-mă că nu e de glumit. Purtați mască”, a scris Liviu Vârciu pentru urmăritorii din mediul virtual.

Scandalul declanșat de Olivia Steer

Olivia Steer și-a făcut și ea simțită prezența în coșmarul coronavirus, însă declanșând un scandal imens. Aceasta l-a acuzat pe
Andrei Ștefănescu că joacă un rol de promovare a bolii Covid-19, accentuând ideea că declarația acestuia că și-a pupat copilul înainte de a pleca la spital a fost de fapt un circ. Artistul a explicat că a fost asimptomatic în toată această perioadă, în care oricum a intrat în contact cu soția și copilul, iar gestul l-a făcut pentru că știa că va fi o perioadă lungă în care va sta departe de familie.

„Sunt extrem de trist și dezamăgit. Efectiv nu-mi să cred ce am citit, ce mesaje am primit și cât de rea poate să fie lumea! Incredibil! N-am făcut rău nimănui, n-am omorât pe nimeni. Am venit doar la spital fiind bolnav. Nu-mi doresc să fiu în spital, să ies pozitiv, să fiu criticat, să promovez COVID-ul. Pur și simplu am povestit întâmplarea mea…Mi-a venit efectiv să plâng când am văzut. Eu o știu pe Olivia Steer. Aveam o părere bună despre ea. Ideea este că am rămas extrem de dezamăgit. Efectiv nu-mi vine să cred ceea ce am citit, că fac parte dintr-un plan, că este un scenariu. ”, a spus Andrei Ștefănescu în timpul intervenției telefonice.

„Eu am dormit cu băiețelul lângă mine, pentru că nu am știut. Am fost asimptomatic. Alți oameni au simptome mai grave. Am exemple aici, sunt oameni care pleacă dintre noi. Am vazut lucruri pe care nu am crezut că o să le vad cu ochii mei. Am citit că am făcut o greșeală sau că sunt un inconștient că mi-am pupat copilul când am plecat. Știam că plec foarte multe săptămâni de acasă. Am dormit cu copilul meu în pat, l-am pupat în toate zilele astea. Ce era să fac în momentul în care am primit telefon și mi s-a spus că sunt pozitiv?

Să zic ‘Hop, stați, nu mă mai atingeți!’ , când eu cu o oră înainte am stat cu copilul meu în brațe și am stat cu ei în casă neștiind că sunt bolnav. Cum să acuzi un om de așa ceva? Cât de câine să fii și cât să fii de rău, încât să acuzi un om că și-a pupat copilul la plecare, deși cu câteva ore înainte îl pupasem firesc, pentru că nu știam că sunt bolnav? Este o anomalie în gândire. Este o prostie uriașă din partea unei femei”, a adăugat Andrei Ștefănescu.

”Când nu-ți înveți bine rolul și nu ai timp nici de repetiții, că te cheamă ăștia deja pe scenă”, a acuzat Olivia Steer, pe Facebook.